2024. április 29. - Péter

Mészáros Anett újabb dobásai

A már pekingi résztvevő Mészáros Anett második és harmadik mérkőzését is megnyerte, ezzel bejutott az elődöntőbe a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat budapesti állomása.
2008. február 17. vasárnap 16:40 - Hírextra
Az Atomerőmű SE 70 kg-os kiválósága - aki tavalyi vb-bronzérmével biztosította helyét az ötkarikás játékokon - a brit Sally Conway után a szerb Slezana Delibasicet 1:15 perc alatt "elintézte" egy ipponnal, majd hosszabbításban verte a holland Linda Boldert, akit a ráadásban megintettek. A finálés szereplésért a 2005-ben Eb-harmadik, 2006-ban Hungária Kupa-bronzérmes Mészáros a spanyol Cecilia Blancóval száll szembe.

A 63 kg-os Gáspár Eszter előbb legyőzte a portugál Anreia Cavallerit, majd kikapott a kubai Anaisis Hernandeztől, aki azonban bejutott a legjobb négy közé, így továbbvitte őt a viaszágra. Ugyanebben a súlycsoportban Szabó Brigitta rögtön alulmaradt finn riválisával szemben, aki a folytatásban ugyancsak vereséget szenvedett, így a tatabányai junior világbajnok idő előtt búcsúzott.

A második nap többi hazai dzsúdósa - Joó Abigél (63 kg), Halász Tímea (78), Szabó Franciska (70), Dávid Zsuzsa (78), Bodó Bernadett (78), Bősz Anett (63) és Diviki Barbara (78) - szintén helyezetlenül zárt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását