2024. április 28. - Valéria

Itt az álompáros! Balázs Kiszel Tüncivel forgat

Egy új műsorban együtt fog szerepelni Sebestyén Balázs és Kiszel Tünde. A show nagyon mókásnak ígérkezik!
2009. március 25. szerda 10:55 - Hírextra
Az RTL Klub májusban indul egy új műsor, melynek címe: Kalandra fal! Ez a műsor annyira megalázó lesz a versenyzőknek, mint a Celeb vagyok, ments ki innen! volt. A világszerte sikeres műsorban olyan hírességek vesznek majd részt, mint Kiszel Tünde, Gáspár Győzike, Benkő Dániel, vagy Szabó Győző.

Az eredetileg japán készítésű műsorban a versenyző felé egy fal közelít, melyen mindig más formájú kivágás van, a játékosnak pedig az a feladata, hogy olyan testhelyzetet vegyen fel, hogy átférjen a résen. Ha nem jár sikerrel, a közeledő fal betolja egy medencébe.

A Japánban már évek óta óriási sikerrel futó produkcióban az ügyetlen sztárok egy vizesárokban végzik, s ez felettébb mókás esemény.

A két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani már előre jól mulat a kínos szituációkon.

„Csipkelődni fogunk, mint mindig, ha együtt dolgozunk Janival, de nincs kiszemeltem, akin szívesebben élcelődnék, mint máson. Egyetlen célunk a szórakoztatás, erre most nagy igény van” – mondta Balázs.

Vadon Jani örül, hogy a dzsungel-valóságshow után ismét közös produkcióban vehet részt barátjával, Balázzsal.

„Testhezálló feladat ez nekünk. Megint ökörködhetünk, inspirálhatjuk egymást. Szerencsére még van köztünk kémia, nem fáradtunk el egymástól. Szimpatikus vonás az önirónia, tele leszünk mókás szituációkkal” – mesélte Vadon, akinek nagyon tetszik, hogy hírességek vállalják, hogy kinevettessék magukat.

Kiszel Tünde, az egyik vendég, már most izgatott a műsor miatt, az úszás ugyanis nem erőssége.

„Megmérettetés lesz ez számomra, amire fel kell készülnöm. Kicsit félek tőle, hogy vízbe pottyanok, valamennyire tudok úszni, így remélem nem fogok megfulladni” – mondta a naptárdíva, aki nagyon várja már, hogy lássa, ahogy a magyar sztárvilág színe-java megmerítkezik a medencében.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását