2024. április 29. - Péter

Megdöbbentő! Hajdú Péter Győzike sorsára juthat

Hajdú Péter nehéz napokat él át. A népszerű tévést feltehetően egy rosszakarója akarja elintézni.
2009. március 19. csütörtök 09:39 - Hírextra
Hajdú Péter zsebében turkálni kezdett az adóhatóság. Péter bátran áll elébe a vizsgálatnak, mert – elmondása szerint – tiszta a lelkiismerete. Az ellenőrök szóvivője szerint viszont sok „ártatlan” sztár akadt már fenn a rostájukon.

Az utóbbi időben rászállt a sztárokra az adóhivatal. Az elmúlt hetekben több híresség ellen is vagyonosodási vizsgálat indult, többek között Zoltán Erika, Pély Barna, Balázs Fecó, Bódi Sylvi és Hajdú Péter után kutatnak.

A közismert tévés-producer vélhetően a tavalyi Bazilikában tartott fényűző esküvőjével, méregdrága luxusterepjárójával, épülő villájával és egzotikus helyekre való utazásaival hívta fel magára a figyelmet. Az egyik bulvárlap értesülése szerint egy rosszakaró bejelentése alapján, utazásai miatt indult a vizsgálat.

„Valóban vizsgálódnak ellenem. Természetesen állok elé! Nincs mitől félnem, tiszta a lelkiismeretem” – erősítette meg Hajdú.

Győzike szerint, aki ellen szintén folyt már vizsgálat, Hajdúra hosszú, idegőrlő időszak vár.

„Három éve indítottak ellenem először vagyonosodási eljárást, azóta folyamatosan vizsgálódnak. Borzasztó tortúra az egész” – mondta az ország Győzikéje.

Az APEH szóvivője, Bakonyi Ágnes megerősítette, hogy valóban megszaporodtak a sztárok ellen indított vizsgálatok.

„Az utóbbi időben sok sztár akadt fent a rostánkon, amióta a különböző show-műsorokban bepillantást engednek az életükbe. Előfordul, hogy közérdekű bejelentés alapján indítjuk az eljárást. Az ilyen bejelentéseket először megvizsgáljuk megalapozottak-e, s ha kell, lefolytatjuk a vizsgálatot. A bejelentő kiléte titokban marad, a vizsgált adózó még azt sem tudhatja meg, hogy mi alapján ellenőrizzük” – mondta Bakonyi.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását