Elképesztő! Kiszel Tünci maga a magyarság!

A kapuzárási pánik csodákra képes. Emberek kifordulnak magukból, jó esetben hülyeként, rosszabb esetben komplett idiótaként tüntetik fel magukat ország-világ előtt. Kiszel „Tünci” ötven évesen úgy néz ki, mint egy átlagos ötvenéves, neki mégis

„Tünci” múzsa lett, aki borzasztóan büszke magára. Hát ehhez őszintén gratulálunk, hogy ennyire sikeres lett, életének további hetven évére sok boldogságot kívánunk, s reméljük, hogy fiatal nőként mielőbb megtalálja boldogságát. Elképesztő boldogságot jelent számunkra, magyarok számára, hogy annyi lényegtelen dolog között Róla is olvashatunk, Őt láthatjuk esténként a képernyőn és osztozhatunk az Ő boldogságában. Hihetetlen öröm számunkra, hogy ötven éves fiatal csajsziként múzsa lett belőle, s ennyivel hozzájárul a magyar művészetekhez. Lehet, hogy 50 év múlva az ő általa inspirált képek érnek majd millió dollárokat, s fél évszázad múlva – amikor Kiszel „Tünci” még mindig fiatal lány lesz – az Ő dicsőséges nevével kapcsolatban fog ódákat zengeni a nemzetközi sajtó kis hazánkról.

Kiszel  „Tünci” a legnagyobb magyar! Róla akarok olvasni „reggel, éjjel, meg este” (hogy klasszikust idézzünk), egyszerűen becsületes magyar ember számára nem bírható már az a fájdalom, hogy csodálatos, friss fiatal nőként az egyedüllét katasztrófáját kell elszenvednie!

Szeretünk „Tünci”! Te vagy a becsületes magyarok számára a minden! Marian Cosma meggyilkolása, cigánybűnözés, adótörvények? Ugyan már! Te magad vagy A Hír és Az Értelem! Te vagy a magyarság, maga a nemzet! Művészek Múzsája, elesettek reménysége!

A fény vagy az éjszakában!
Forrás: HírExtra/Bors