2024. május 5. - Györgyi

Liptai Claudiáék a balhén milliókat kaszálnak?

A bulvárvilág legnagyobb bombája Liptai Claudia és Gesztesi Károly nevéhez köthető. Vannak ebben az országban emberek, akik ezzel kelnek ezzel fekszenek. Őket ugyan nem értjük meg, ám Liptaiékat annál inkább. Úgy tűnik, a „sztárpár” kihasználj
2009. február 6. péntek 15:09 - Hírextra
Hogy mi az érdekes e két középszerű ember közti perpatvarban, rejtély. Vannak azonban jó néhányan honfitársaink közül, akik minden apró részletet szeretnének megtudni a házaspár közti ellentétről. Ezt a kíváncsiságot pedig egyelőre egy bulvárlap tudja csak kielégíteni.

Ez a bizonyos lap kapta ugyanis azt a privilégiumot, hogy a két világra szóló tehetség, és színpadot beragyogó művész nyilatkozzon nekik. Senki másnak nem nyilatkozhatnak. A TV2 szóvivője a Napi Ásznak legalábbis ezt kotyogta ki.

Így pedig már teljesen világos a történet. A két ember valóban összebalhézott, ám rájöttek: ha már e miatt idegeskedünk, járjunk azért jól is vele. Hogy mennyiért adják el minden napra csepegtetett - valójában teljesen érdektelen – sztorijukat, azt pontosan nem tudni. Egyesek azonban milliókról suttognak. 
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását