Szenzáció! Újra együtt Liptai és Gesztesi!

Értik ezt? Mert mi már nehezen. Liptai Claudia és Gesztesi Károly szombaton kéz a kézben jelent meg egy gálán. Még sincs válságban a házasságuk? Vagy nem is volt? Esetleg nincs minden rendben, de adnak még egy esélyt egymásnak?

Liptai Claudia és Gesztesi Károly fura egy kapcsolatban él. Nem elég, hogy az összes létező bulvárlap lehozta már házasságuk válságát, most úgy döntöttek, hogy csakazértis adnak egy fricskát a magyar bulvársajtónak. Szombat este ugyanis a szokásos évenkénti Story-gálán kéz a kézben jelentek meg. Most akkor mi van?

Ezek után persze az egyszeri magyar ember agyában is megfogalmazódik a kérdés, hogy ezek szerint az eddigi kálvária, a válásról szóló hírek mind-mind egy kamubalhé részei? Az ugyanis, amit ez a két színészceleb művel, már alig fogható föl épp ésszel.

- Valóban igaz, hogy elfáradt a kapcsolat, bekövetkezett az a bizonyos évenként felszínre kerülő válság – mondta Liptai Claudia a Blikk hasábjain. – De hogy mi lesz a vége, arra nem tudok válaszolni. Megpróbáljuk megoldani, amit lehet – tette még hozzá a színésznő. Ezek szerint tehát messze nincs még vége a Liptai-Gesztesi „álompárnak”!

Csakhogy ez nem lesz olyan egyszerű! A Blikk ugyanis úgy tudja, hogy Liptaiék már évekkel ezelőtt, első közös gyerekük születése után eltávolodtak egymástól. Akkor azonban Liptai úgy döntött: beáldozza büszkeségét és visszatér Gesztesihez – Panka Sára, közös lányuk boldogságát tartva szem előtt. Erre számíthatunk most is?

Vagy. És ez sem elhanyagolható lehetőség: nem tér vissza Gesztesihez Liptai – már csak azért sem, mert nem is hidegültek el egymástól. Azaz az egész balhé csak a médiának szólt: odadobták a húscafatokkal megspékelt csontot a bulvármédiának, s most ott tartunk, hogy azok szépen szisztematikusan lerágták róla a maradékot is.

Nincs már rajta semmi – mint ahogy Gesztesiék házasságán sincs. Így pedig már nem is érdekes az egész.

Szépen ki fognak békülni és egy-két évig megint klappolni fog a házasságuk…
Forrás: HírExtra/Blikk