2024. április 27. - Zita

Fiala elmehet a Q-ba!

Hallottak már a Rádió Q-ról? Nem? Nem baj. A lényeg az, hogy Fiala János tudja, mi fán terem. A Hírextra értesülései szerint ugyanis az egyre népszerűbb műsorvezető január ötödikétől már ezen az egykori „fantomadón” boldogítja majd a hallgatók
2008. december 18. csütörtök 12:38 - Hírextra
Szóval Fiala nem vész el, csak átteszi a székhelyét. Mindezt Vadas Tamástól, a Rádió Q-t is birtokló Jaguar Hungary Kft. tulajdonosától tudtuk meg, pedig még jegelni akarták volna a nagy igazolást.

- Valóban lehetnek kisebb változások januártól a rádió összetételét illetően – erősítette meg a Hírextrának Vadas Tamás. Persze, ahol Fiala érkezése csak kisebb változást eredményez, ott komoly háttér állhatott össze. De ez nem így van. A Rádió Q-ra ugyanis sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a hallgatottsági listák csúcsán tobzódna a levakarhatatlanul sok hallgatótól.

Reggeli Jam helyett Fiala

A 2007-es indulásuk után például majd' egy évig lényegében nem is lehetett őket fogni, még Budapesten sem. A "fantomadó" azóta már szert tett egy kis hallgatottságra, de tényleg csak kicsire. A kőgazdag tulajdonos azonban nagy terveket dédelget a rádió jövőjét illetően. Fiala pedig pont beleillik a képbe.

- Jelen pillanatban ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom – hárította el először a Fiala szerződtetésére vonatkozó kérdést az üzletember-tulajdonos, de aztán csak kibújt a szög a zsákból. – Abban maradtunk ugyanis vele, mármint Fialával, hogy ezt János fogja bejelenteni akkor, amikor ő szeretné. Ezért hivatalosan nem tudok erre még reagálni, de nem kizárt, hogy ötödikétől már nálunk lesz hallható Fiala János.

A Pont FM rádióban egyébként még hallható Fiala, aki nagy valószínűséggel ezt a műsort viszi tovább új állomáshelyére is – bizony szüksége is van a Rádió Q-nak a botrányszagú, szókimondó műsorokra, ugyanis a nap mint nap reggelente hallható Reggeli Jam-re mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy érdekes lenne. Természetesen megkerestük a műsorvezetőket is, de csak egyiküket tudtuk elérni. Fiala érkezésével ők ugyanis minden bizonnyal elbúcsúzhatnak műsoruktól.

- Nagyon szeretem Fiala Jánost, bár személyesen nem ismerem. Viszont azt gondolom, hogy emberként biztosan nem olyan, mint adásban, mert csak a rádióból nem lehet megismerni valakit – mondta el a Hírextrának Lajkó Erika, aki a Rádió Q-n hallható reggeli műsor egyik műsorvezetője. Annyi baj legyen, majd megismerik! Fiala ugyanis – a legtöbb ember szerint, aki valaha dolgozott vele – az életben pont ugyanolyan nehéz ember, mint sokszor adásban. S akkor még finoman fogalmaztunk.

"Igen, s akkor mi van?"

Természetesen magát az érintettet, a Fiala Jánost is megkérdeztük új munkahelyéről, a botrányhős azonban először mindössze annyit árult el a váltásról, hogy „igen, s akkor mi van?”, másodszor pedig már nem is igazán akart szóba állni velünk. Talán az zavarja, hogy nem ő jelentheti szeme fényében, azaz saját blogjában a nagy hírt? Szó mi szó Fiala nem tagadta meg magát ezzel a történettel kapcsolatban sem. Ilyen és ehhez hasonló Fiala-gesztusokra számíthatnak januártól a Rádió Q hallgatói és vezető is…

- Nem a rövidtávú botrányoknak vagyok a híve, hanem szeretek hosszú távon gondolkodni az embereim tekintetében is – osztotta meg elképzeléseit a Hírextrával a rádió tulajdonosa. Ráadásul Vadas azt is elismerte, hogy mindenképpen hosszú távon szeretnének Fialával is megállapodni. – Nálunk a rádióban minden szerkesztőnek viszonylag szabad mozgástere van, én például csak akkor szólok bele, ha valami már tényleg kicsapja nálam a biztosítékot – tette még hozzá Vadas. Fiala és a biztosíték kicsapása? Lényegében egy és ugyanaz a fogalom…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását