2024. május 16. - Mózes, Botond

Lövöldözés volt kis hazánkban

Lövöldözésről kaptak bejelentést Jászárokszállásról a rendőrök, akik ezt követően engedély nélkül tartott géppisztolyt foglaltak le egy tanyán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2008. december 18. csütörtök 12:45 - Hírextra
Szabó Zita százados tájékoztatása szerint állampolgári bejelentés érkezett szerdán késő délután a rendőrségre, miszerint Jászárokszállás határában fegyverekkel lövöldöznek. A lövéseket az úton lévő járőrök is hallották egy külterületi tanya irányából. Amikor megérkeztek a helyszínre, onnan egy gépkocsi hajtott volna el. A vezető a járőrautót meglátva kiugrott a gépjárműből és gyalogosan próbált elmenekülni, a rendőrök azonban elfogták.

A tanyán további két ember tartózkodott. A 32, 35, illetve 26 éves jászárokszállási férfiakat előállították. Kiderült, hogy közülük két férfinak érvényes vadászati engedélye van, és vadászpuskájukat "lőtték be". Találtak viszont náluk egy illegálisan tartott, szovjet típusú géppisztolyt lőszerekkel, amit szintén használtak, és egy éjjellátó készüléket.

Az ügyben lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indult eljárás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását