2024. április 26. - Ervin

Tippek hátsó behatoláshoz

Akár az anál szexet szereted, akár csak így az izgalmasabb, majdnem mindenkinél az első helyen szerepel a kutyapóz, mint nagy kedvenc. A népszerű vélekedéssel ellentétben, a nők ugyan úgy szeretik így a szexet, mint a férfiak. Az alap mindenki számára ism
2008. november 18. kedd 08:08 - Hírextra
1. Szoros fogás

Ha a nő jól tud egyensúlyozni, és a férfi elég erős hozzá, akkor ezt ne hagyjátok ki! A pozitúra ugyan az, mint a hagyományos kutyapóz. Azonban amikor mögé kerülsz és már benne vagy, emeld fel a lábait a levegőbe, és tarts meg addig, még át nem karolja a testedet lábaival.

Első pár alkalommal bonyolult lehet, de ha egyszer ráéreztek az ízére, és már nem a pozitúra megtartására figyeltek oda, hanem az élvezetre koncentráltok, kellemes élményben lesz részetek. Ez a testhelyzet igen mély behatolást tesz lehetővé, azonban gyors szexre nem alkalmas.

2. Lábakat szét!

A felszólítás itt most nem a nőnek szól. A nő feküdjön hasra, lábait tartsa összezárva és egyenesen. A nő csípője alá érdemes egy párnát tenni, mert ezzel még mélyebb lesz a behatolás szöge. Ha mindezzel megvagytok, a feküdj rá a barátnődre úgy, hogy te szétrakod a lábaidat.

Ebben a testhelyzetben a férfi oda tud hajolni a nő füléhez, és szex közben szájával tudja izgatni a nyakát és fülét.

3. Mélyrehatóan!

A nő megint csak a hasán fekszik. Azonban most szétnyitja a lábait, és a térdről lefelé felemeli a lábait. Helyezkedj el mögötte úgy, hogy ráülsz a térdedre, majd szép lassan csússz alá.

Segíts rá a kezeddel egy kicsit, és mindkettőtöknek felejthetetlen orgazmusban lesz részetek. Ezt a póz gyors és lassú szex alkalmával is bevállalható, nem kell sokat szöszölni, hogy orgazmusotok legyen.

4. Széktámasz

A nő térdeljen fel a székre, állj mögé, ő pedig karoljon át az egyik lábával. Segíts neki a kezeddel megtartani a lábát, a másik kezeddel meg fogd meg a csípőjét, és had szóljon! Tegyetek párnát a székre, hogy ne fájduljon meg a párod térde szex közben.

5. A nagy Buumm

Álljatok be egy tükör elé. A nő támaszkodjon neki a falnak, asztalnak, ami épp előtte van, te pedig állj mögé. Ebben a helyzetben kényelmesen tudod izgatni a csiklóját is, így erőteljesebb lesz az orgazmus.

6. Oldalbeszúrás

A nő az oldalán fekszik, te feküdj mögé. A nő szétnyitja a lábát, te pedig helyezkedj úgy, hogy kényelmesen belé tudj hatolni. Támaszd meg a felül lévő lábát, és emeld a magasba.

Próbáld ki ötleteinket, akár most rögtön, vagy akár hetente egyet. Ne feledd, bármelyiket is választod csak jól járhattok vele mindketten.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását