2024. április 30. - Katalin, Kitti

Tiba István átvette mandátumát

Átvette országgyűlési képviselői mandátumát csütörtökön Debrecenben Tiba István (Fidesz), Balmazújváros polgármestere.
2008. október 9. csütörtök 11:45 - Hírextra
Tiba István a párt hajdú-bihari listájáról jutott mandátumhoz, és Arnóth Sándor helyét foglalja el az Országgyűlésben.

Arnóth Sándor szeptember 29-én a parlament plenáris ülésén Iváncsik Imre államtitkárnak azt kiabálta be, hogy "Lógni fogsz!"; később lemondott képviselői mandátumáról.

Tiba Istvánnak nem új a parlamenti munka: a korábbi ciklusban a Balmazújváros központú egyéni választókerület fideszes képviselője volt.

A legfontosabb tennivalójának most azt tartja, hogy a költségvetéshez, illetve az adótörvényekhez kapcsolódó javaslataival segítsen jobb helyzetet teremteni a Balmazújvárosban és környékén élőknek - mondta terveiről az MTI-nek a képviselő.

Polgármesterként szerzett tapasztalatai alapján az önkormányzatok finanszírozásában, a segélyezési rendszerben, az egészségügyi ellátásban és az oktatás terén van javítani való, amihez beadványokkal, egyéni javaslatokkal kíván hozzájárulni. Mint mondta, azzal, hogy immár két képviselője lesz Balmazújvárosnak a parlamentben, mindenképpen jól járnak a térségbeliek.

Kifejtette: eddig is jó volt az együttműködés a választókerület szocialista egyéni képviselőjével, Tóth Józseffel, és ezután is mindent megtesznek választóik érdekében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását