2024. április 30. - Katalin, Kitti

Bea asszony rosszul viseli

Napok óta nem kommunikált férjével, aki szerinte nem egy aszkéta-típus. Gáspár Győző a múlt héten elutazott Argentínába, hogy hetekig az őserdőben szenvedjen. A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor szereplői néhány napig egy luxusszálloda kényelmét él
2008. október 7. kedd 08:11 - Hírextra
Itt nincs fürdőszoba, nincs franciaágy, nincs tévé és telefon, és persze a családdal sem lehet kommunikálni.

- Hétvégén beszéltünk utoljára, amikor még lehetett – mondta Bea asszony az RTL Bulvárnak. – Azóta semmit nem tudok Győzőről. Nem tudom, ő hogy viseli ezt az egészet, az biztos, hogy én nagyon rosszul. A gyerekeknek sem könnyű, Virág kérdezgeti, hogy hol van az apja. Amikor láttuk a tévében, hogy megérkeztek Argentínába, akkor még sírt is.

A Celeb vagyok, ments ki innen! ma kezdődik az RTL Klubon. Bea azt mondja, biztos, hogy nézni fogja, de az előfordulhat, hogy Virágnak nem engedi.

- Nem tudom, mennyire lesznek embert próbálóak a feladatok, és fogalmam sincs, Győző hogyan viseli majd. Kénytelen lesz bírni, amíg haza nem jöhet… Talán lesz annyira tökös legény, hogy nem hagyja magát szégyenben, és megcsinálja a feladatokat. De az is lehet, hogy felülkerekednek a nehéz körülmények. Azért ő nem egy aszkéta-típus... És hát, nem tudom, milyen fogadtatása van a dzsungelben.

Bea semmiképpen nem vállalta volna el a felkérést. A Szombat Esti Lázra azonban azonnal igent mondott, és így, hogy egymást érik a táncpróbák, legalább lefoglalja magát.

- Az igaz, hogy sokat próbálok, de nem bírok koncentrálni. A táncpartnerem mondja is, hogy lépegetek, az igaz, de nem az igazi! Ezerfelé jár az eszem, sokat gondolok Győzőre… Félek, hogy a nézők olyan feladatokra küldik, amihez semmi kedve sem lesz.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását