2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Győzike depressziós

Győzi összeomlott, Bea asszony pedig higgadtan tudomásul vette, hogy mégsem jön a gólya a Gáspár családhoz. Győző szerint a jó Isten büntette így, amiért kérkedett a kis Viktorka születésével.
2008. május 7. szerda 12:09 - Hírextra

A családfő mély depresszióba süllyedt, amikor megtudta, hogy Bea asszony terhessége vaklárma volt: rosszul működött a terhességi teszt.

- Nem sikerülhet mindig minden, nem vagyok boldog, nagyon szenvedek, hogy ez így alakult. Mindent nagyon intenzíven élek meg érzelmileg, ha boldog vagyok, akkor a csillagokat is lehozom az égről, ha pedig szomorú, akkor a világ összes bánatát a vállamra veszem. Mindenesetre hiszek Istenben és magamban, úgy érzem, ha megszületne a fiam, akkor teljes fordulat állna be az életemben.

A tarjáni showman ma már bánja, hogy előre ivott a medve bőrére, és idő előtt közhírré tette a kis trónörökös érkezését.

- Ha egyszer mégis jönne Viktorka, nem kürtölném világgá, mindenki előtt eltitkolnám - jelentette ki Győzi. - Megbüntetett a jó Isten, amiért kérkedtem Viktorkával. Még meg sem született, de én már babaágyat vásároltam neki, és a keresztelőt is megszerveztük az öcsémmel. Cigány vagyok, nálunk az a hagyomány, hogy a harmadik hónapig senkinek nem beszélünk a gyermekáldásról. A családunkban viszont akkora lüktetés van, hogy ha akar valamit, akkor azt nagyon akarja. Erre fáztunk rá.

Bea nehezen szánta rá magát a gyermekvállalásra, nem akarta annyira a kis Viktorka születését, ahogy férje, ezért kevésbé viselte meg, hogy nem esett teherbe.

- Nem éltem bele magam a kis Viktorka érkezésébe, így könnyebben feldolgozom ezt az egész dolgot, mint a férjem. Ha jönni akar, úgyis jönni fog az a gyerek, én nem erőltetem - mondta Bea.

Győzike nehezen békél meg, a vallásban keres támaszt.

- Az utóbbi hónapokban mindennap beszélgetek Istennel, és azt mondta, ki kell várnom a bübntetést, én pedig várok türelemmel és tiszta hittel.

Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását