2024. április 30. - Katalin, Kitti

Győzike és Király Linda rokonok

Király Linda és Gáspár Győző sokadik unokatestvérek? Alig egy hete egy televíziós műsor gálájára egészen véletlenül belecsöppentek Győzike szülei, idősebb Gáspár Győző és felesége, Marika. A showman családja sztorizgatni kezdett, így került szóba a nógrá
2008. június 10. kedd 10:33 - Hírextra
Eleinte mindenki csupán tréfának gondolta, hogy Győzi bácsi azt mondta: "Király Linda is a rokonunk!" De idővel mindenkit meggyőzött az idősebb Gáspár.

- Miután visszakérdeztünk, hogy ezt komolyan mondja-e, majdhogynem kikérte magának, hogy kételkedünk a szavában - mesélte egy neve elhallgatását kérő illető. - Majd a feleségéhez, Marikához fordult, aki természetesen azonnal megerősítette őt az állításában.

A Király Linda felmenői meg a Győzike felmenői unokatestvérek! Linda apukájával, Tamással szoktam is rendszeresen találkozni - mondta el megerősítésképpen Győzi papa a díszes hallgatóságnak.

Király Tamás, az énekesnő apukája felemásan fogadta az egyik napilap kérdéseit.

- Semmi gondom Gáspárékkal, sőt, megtisztelő lenne, ha valóban rokonok lennénk, de én nem tudok ilyenről - magyarázta Linda édesapja, aki már régóta egyengeti lánya énekesi pályáját, mint a menedzsere.

Egy bennfentes, aki korábban dolgozott már Király Linda és Győzike menedzsmentjével is, szintén hallott az énekeseket összekötő különleges rokoni szálról.

- Tudom, hogy van egy közös titkuk, valamilyen családi vonalon, tehát biztos vagyok benne, hogy igaz a hír: tényleg rokonok! Csak nem szeretnek róla beszélni. Az azonban nem derült ki eddig, hogy ki szégyelli a másikat...

Győzike, bár meghallgatta az felvetést, csupán ennyit közölt a napilappal: nem kíván reagálni a kérdésekre.
Az állítólagos rokonság ténye azonban nem lepte meg.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását