2024. április 30. - Katalin, Kitti

Győzike újra nősül, de kivel?

A showman ismét oltár elé áll, ám nem biztos, hogy a tavalyi feleségével. Gáspárék idén nyáron nemcsak pihenéssel, hanem hetedhét országra szóló dínom-dánommal töltik 15 házassági évfordulójukat.
2008. június 25. szerda 13:11 - Hírextra
A család szusszanhat egy kicsit, mivel nemrég befejezték a Győzike show forgatásit. Vagyis néhány hónapig szent a béke a salgótarjáni showman villájában. A közkedvelt sztárpár Egyiptomban pihente ki a fáradalmakat, ami olyannyira jól sikerült, hogy Bea asszony szerelmes levelet írt férjének.

- Teljesen oda van értem és én is imádom, ezért nyáron ismét feleségül veszem. Hetedhét országra szóló lakodalmat rendezünk, ez lesz az év legnagyobb média-szenzációja - mondta Győző a Reggeliben.

A showman nemcsak az idejét, de még a pénzét sem sajnálja a nagyszabású lakodalomra, a 400 fős vendégsereget pedig számos finomsággal várja majd.

- A mi esküvőnkön senki sem fog éhezni. Minden egyes részletet megterveztünk és megszerveztünk már, külön forgatókönyv készült a nagy napra. Az én Beámon filmbe illő fehér ruha lesz, a lányaim pedig a világ legszebb és legelbűvölőbb gyermekei lesznek.

Győző, ha tehetné, számos külföldi sztárt meghívna az ötödik esküvőjére, ám, hogy Pamela Anderson vagy csak Madonna jön az esküvőjére, nemsokára kiderül.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását