2024. március 29. - Auguszta

Magyar zsugás a póker trónon

Az egyik legnagyobb pókersorozat las vegasi állomásán magyar győztesnek örülhettünk: Markovits Ádám nyerte ugyanis a legendás Bellagio kaszinóban megrendezett 2000 dollár nevezési díjú pókerversenyt.
2008. július 14. hétfő 07:29 - Gedei Szilárd
A torna a World Poker Tour (WPT) elnevezésű versenysorozat hetedik évadjának egyik állomása volt. A szerencsés magyar a 2000 dollár nevezési díjú NL (limit nélküli) hold'em versenyen bizonyult a legjobbnak.

Markovits 206 játékost utasított maga mögé, köztük több nagy sztárt, például Vitaly Lunkint, akinek már van WSOP győzelme is az idén. A torna egyébként freezout, ültetéses rendszerben zajlott, azaz mindenki vitte magával a zsetonokat a következő asztalhoz.

A bajnok 140 065 dollárt kapott a győzelemért, és egy 25 000$-t érő jegyet a WPT Championshipre, azaz a sorozat legnagyobb, főversenyére.

Arra, hogy magyar játékosok jól szerepelnek a tengerentúlon, már elég sok példa összegyűlt. A 2006-os World Series of Poker egyik 1500 dolláros nevezésű versenyén Tóth Richárd végzett második helyen, s nyert egy vagon pénzt. Nemzetközi versenyt nyert még például Karkus András, Kaló Dénes is.

A hazai palettáról szólva pedig meg kell említeni: ősszel ismét megrendezik a Budapesten a Budapest Poker Open elnevezésű versenyt, melynek fődíja előreláthatóan több tízmillió forint lesz.

Akkor is és addig is: all-in!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását