2024. április 29. - Péter

Kitüntették Radnótit

A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) szombaton tartotta ünnepségét a Sportújságírók Világnapja alkalmából, amelyen Életmű-díjat vehetett át Csőke József filmrendező, Dávid Sándor újságíró és Radnóti László rádióriporter.
2008. július 5. szombat 17:15 - Hírextra
Az eseményen megjelent Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Elbert Gábor sportszakállamtitkár is.

Feleki-díjat kapott Bodor Ferenc (szabadúszó) és Dénes Tamás (Info Rádió).

Az MSÚSZ világnapi elismerést ítélt oda Bódi Csabának (Heves Megyei Hírlap), Petán Péternek (a Forma-1-es Magyar Nagydíj sajtófőnöke), Pietsch Tibornak (Nemzeti Sport) és Szűcs Zsoltnak (pecsiujsag.hu).

A második alkalommal kiírt Nívódíj pályázaton írott sajtó kategóriában Csurka Gergely (a MOB sajtófőnöke) nyert Erdei Tamás (zona.hu) és Petró János (szabadúszó) előtt. A fotósoknál Czagány Balázs (Nemzeti Sport) végzett az első, Szabó Miklós (Blikk) két képe a második és harmadik helyen.

A világnap alkalmából második alkalommal megrendezett Hoffer Kupa kispályás labdarúgótornát a Nemzeti Sport nyerte, miután a döntőben büntetőkkel diadalmaskodott a Nyugat-Dunántúl felett. A hatodik helyen az MTI együttese végzett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását