2024. április 20. - Tivadar

Bódi Guszti fél

Bódi Margó és Guszti nagyon babonás házaspár. Olyannyira, hogy ha 13-a péntekre esik, akkor még fellépést sem vállalnak.
2008. június 13. péntek 12:24 - Hírextra
- Mi nagyon hiszünk a babonákban, és sajnos nekem be is jött egyszer-kétszer, ez még jobban visszafog. Sajnos, Frabato megjósolta azt is, hogy a bátyám meghal, így is lett, ez nagyon erősen megfogott engem, hogy betartsam ezeket a szabályokat. 40-50 éve nálunk - az öregeink mesélték – például meg tudtak rontani valakit. Ha mondjuk Margó más fiút szeretett volna, akkor az anyám el tudta volna intézni egy hölggyel, hogy engem szeressen, kötéssel - mondta Guszti a Reggeliben.

Margó elárulta, hogy bizony, péntek 13-án már rengeteg szerencsétlen eset történt velük.

- Volt olyan ezen a napon, hogy Guszti hátratolatott és kivitte a kaput, mert azt hitte, nyitva van, de tévedett. Máskor pedig koccant péntek 13-án.

A házaspár a fekete macskáktól is retteg.

- A múltkor átment előttünk egy fekete macska, a barátaim azt hitték, hogy megbolondultam, mert visszamentem és inkább kerültem 15 kilométert.

Margó annyira hisz az ilyesmiben, hogy ha e-mailben körlevelet kap, mindenképpen továbbküldi, mert fél a következményektől.

- Ezekben benne van, hogy muszáj továbbküldeni, különben különféle csapások érnek. Ha nem küldeném, nagyon rosszul érezném magam, és ha bármi szerencsétlenség érne, erre fognám.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását