2024. április 26. - Ervin

Björk dühöngött

Rárontott egy új-zélandi sajtófotósra Björk. Az izlandi énekesnő hátulról támadott és olyan hévvel tépte le a fotós ingét, hogy el is esett - számolt be hétfői számában a New Zealand Herald című lap.
2008. január 14. hétfő 15:42 - Hírextra
Az incidens vasárnap történt a wellingtoni repülőtéren. Björk egy koncertre érkezett a városba, a lap fotósa pedig dolgozni kezdett, amikor a művész egy férfi társaságában megjelent a várótermemben.

Az énekesnő kísérője felkérte a fotóst, hogy ne készítsen több felvételt. "Néhány kép után abbahagytam és mentem a dolgomra" - mondta Glenn Jeffrey, aki 25 éve dolgozik a szakmában.

"Björk egyszer csak utánam rohant és szó nélkül nekem ugrott hátulról. Letépte az ingemet és ugyanazzal a mozdulattal lezuhant a földre."

A tudósítás szerint a 42 éves énekesnő kísérője mindeközben kiabált: "Ne csináld, B, hagyd abba azonnal!" Az támadás után a fotós a rendőrségre ment, de végül nem tett feljelentést.

Björknek egyébként már volt egy hasonló esete. 1996-ban Bangkokban leütött egy újságírónőt, aki kérdést próbált feltenni a művész akkor 10 éves fiának.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását