2024. április 27. - Zita

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt megtalálta álmai otthonát a dél-franciaországi Provence-ban, ahol a sztárházaspár ikrei születése után fog letelepedni.
2008. május 26. hétfő 14:26 - Hírextra
A Le Parisien című francia napilap értesülése szerint a hollywoodi pár egy okkerszínű, kékspalettás vidéki ház mellett döntött. A kétemeletes, 300 hektárnyi szőlőbirtokkal körülvett, eldugott ház a Var megyei Miravalban található, távol a kíváncsi tekintetektől. A hírek szerint Jolie és Pitt hároméves bérleti szerződést írt alá, és már meg is érkeztek a költöztetőkamionok új otthonukhoz.

A Tom Bove amerikai iparmágnás tulajdonában álló Miraval nyugalmas vidéke közkedvelt a hírességek körében. A Pink Floyd együttes például itt vette fel A fal című világhírű albumát, de laktak már ezen a környéken a The Cure, a Sade és az Oasis együttes tagjai is.

Angelina Jolie a cannes-i filmfesztiválon azt mondta, hogy gyermekeit a franciaországi Saint-Jean-Cap-Ferrat-ban kívánja világra hozni, s lehetségesnek nevezte, hogy végleg Franciaországban telepednek le. A családnak a francia a második nyelve.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását