2024. május 10. - Ármin, Pálma

Brad és Angelina júniusban házasodnak össze

Brad Pitt és Angelina Jolie bejelentették, hogy júniusban szűk családi körben összeházasodnak. A polgári szertartás Santa Barbarában lesz. A várandós Angelina édesapját szeretné megkérni, hogy kísérje őt az oltárhoz, és ezzel egyben békét kötni vele. Joli
2008. április 22. kedd 16:01 - Hírextra
A színész John Voight hat évvel ezelőtt azzal vádolta meg lányát, hogy mentális problémákkal küzd, s azóta apa és lánya nem békült ki. Egyes források szerint január óta már jobb a helyzet: telefonon beszélgetnek egymással. Egy ilyen alkalommal merült fel Angelina Jolie-ban, hogy apját fogja majd felkérni a feladatra. Mikor Brad Pitt-tel elkezdték tervezgetni az esküvőt, Angelinában újra és újra megfogalmazódott a gondolat, hogy megkéri apját.

A negyvennégy éves Brad és a harminckét éves Angelina a színész néhány barátját és kollégáját is meghívják majd az esküvőre, többek közt az Ocean’s Thirteen stábját, George Clooney-t és Matt Damont, de a házassági terveiket egyenlőre még előttük is titokban tartják. Egy közeli forrás szerint George és Matt biztosan részt vesznek majd a szertartáson, de egyébként „Hollywood-mentes” lesz az esküvő. Brad és Angelina nem akarják, hogy a meghívottak tudják, valójában egy szertartásra mennek; ez csak akkor fog kiderülni a számukra, amikor már ott lesznek. Azt mondták nekik, csak egy egyszerű barbecue partira hivatalosak.

Egyesek szerint Brad Pitt anyja, Jane is unszolta már a fiát, vegye feleségül Angelina Jolie-t. Jane-nek nem tetszett, hogy Brad és Angelina nem házasok, úgy gondolta, annak kellene már lenniük a gyerekek miatt. Brad mindig is szerette volna elvenni kedvesét, de nem akarta sürgetni. A párnak három örökbefogadott gyermeke van; a hatéves Maddox, a négyéves Pax, a hároméves Zahara, valamint egy saját kislányuk, a huszonkét hónapos Shiloh.
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását