2024. április 29. - Péter

Gór Nagy Mária balesetet szenvedett

A színésznő nemrég balesetet szenvedett. Síelés közben elesett, mind a két szalag elszakadt a bal térdében, és a porc is összetört.
2008. május 9. péntek 06:46 - Hírextra
- Elszakadt az első szalag, illetve a tartó szalag, a porc összeroncsolásáról nem is beszélve – mesélte a Reggeliben Mária. - Jó a fizikoterápia, két síbottal végzek maratoni gyaloglásokat, már kétszer voltam.

A színésznőnek négy héttel a műtét után már meghívása volt Ukrajnába.

- A vonatút 58 órát tartott. Akkor még bottal közlekedtem, így a lépcső okozott egy kis nehzézséget, mivel nagyon magas volt, de a gyerekek segítettek. Nem volt valami fényes utam, mert nem volt büfé, az ablakokat nem lehetett lehúzni, és 28 fok volt. Négyen voltunk egy fülékben, de idegösszeroppanás nélkül megúsztam, pedig nem szeretek másokkal utazni.

Nemzetközi Színházi Fesztiválra hívták meg őket, ami nem kis szám azután, hogy sokáig nem hívtak magyarokat a rendezvényre.

- A Csodálatos M című darabot látta a rendezvény egyik szervezője, mellyel meg is nyertük a legeredetibb előadás díját. Az átadásnál kaptam egy óriási virágcsokrot, egy oklevelet, és egy díjat, ami gránitból készült, alig bírtam el. Szerencsére ezt az átadók is észrevették, és a segítségemre siettek.

Ezzel az est azonban nem ért véget, melyet Shevchenko, az ukrán József Attila, 150. születésnapja alkalmából rendeztek.

- Rendezvényt tartottak az átadó után, ahol egy rögtönzött sajtótájékoztató is volt. Nos, az újságírók nem éppen a legkedvesebbek voltak, még azt is rám akarták fogni, hogy Nagy Imre unokája vagyok, nem értették, hogy a Nagy vezetéknév Magyarországon nagyon gyakori.

A hazaút is érdekesen alakult, ugyanis a színésznő és kísérői átlátogattak egy másik városba is, így egy 8 órás busz út is társult az 58 órás vonatúthoz.

- Hát, jó volt, tényleg, de ha még egyszer mennünk kellene, biztosan jógagyakorlatokkal nyugtatnám magam, hogy elviseljem az utat. Vagy, repülőjegyre fogok gyűjteni.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását