2024. április 30. - Katalin, Kitti

Harsányi Levente teknősöket gyűjt

Harsányi Leventéről kiderült: szenvedélyes gyűjtő, és gondos keresztapa. Harsányi Levente a Cool stúdiójában először elmesélte: szenvedélyes teknősgyűjtő!
2008. április 11. péntek 06:35 - Hírextra
- No persze nem igaziak, csupán ajándéktárgyak: hamutartók, fateknőcök, iránytűk stb. Egy igazit gondozni kéne de sajnos keveset vagyok otthon.

Levi azt is elárulta, egy régi emlék ösztönözte a különleges tárgyak gyűjtésére:

- Egy nyaralás alkalmával láttam egy nagyon öreg teknős, aki a koránál fogva már nagyon csúnya volt. Mindenki piszkálta, pöckölte. Ez volt az az élmény ami elindított ezen az úton.

A rádiós saját bevallása szerint nem szenved hiányt szenvedélyektől:

- Régen a csajokat gyűjtöttem, most már csak sportmezeket, de a múltban van még pár érdekesség. Fiatalkoromban például a Rubik-kocka szerelmese voltam.

- Mostanság a foci és a videójáték az ami elsőbbséget élvez, Ganxsta Zolival és a többi barátommal hetente rendezünk bajnokságokat - tudtuk meg, majd hozzátette: - károsnak mondható szenvedélyem nincs.

Leventét ezután a keresztapai mivoltjáról faggattuk:

- Imádom a filmet, még egy mondatot is megtanultam belőle… de elfelejtettem!- kezdett bele viccesen, majd folytatta: - Három keresztgyermekem van, nem könnyű de igyekszem helytállni. Szerencsére sokat tanulok belőle, így ha lesz saját gyerekem remélhetőleg könnyebb helyzetben leszek.

Ezután az is kiderült, a műsorvezető szívén viseli más fiatalok sorsát is:

- Van egy “Jófej” nevű kezdeményezésünk, aminek a keretein belül felhívjuk az ifjúság figyelmét a diszkó és egyéb balesetekre. Szeretik a srácok és úgy tűnik használ is.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását