2024. április 30. - Katalin, Kitti

Visszatér a Barátok köztbe

A Barátok köztből jól ismert Kertész Mónikát játszó Farkasházi Réka ismét visszatér a képernyőre, de most még nem a Mátyás király téren láthatják a nézők, hanem a Vacsoracsata műsorában.
2008. április 10. csütörtök 20:08 - Hírextra
Réka idejét sem tudja, mikor nevetett annyit, mint ezalatt a pár vacsoracsatás forgatási nap alatt. Elmondta olyan jó társaság verődött össze, hogy egy kicsit szomorú volt, mikor vége lett a hétnek.

- Mindenkinél jól érzetem magam. Olyan ételkülönlegességeket főztek a versenytársaim, hogy egyszer egy kicsit el is bizonytalanodtam, mit keresek én itt.

A népszerű színésznő elárulta, szeret főzni, de legtöbbször a férjével szokott, ezért először furcsa volt neki, hogy teljesen magára van utalva a konyhában.

- Annak ellenére, hogy nem a kukta, hanem a főszakács szerepe hárult rám, úgy érzem, jól teljesítettem. Büszke vagyok magamra, mert egy nagyon finom kis vacsorát ütöttem össze, vagyis a többiek ezt mondták – tette hozzá nevetve.

Most, hogy vége a Vacsoracsata forgatásoknak Réka egy kicsit fellégezhet, de unatkozni nem fog, hisz minden idejét próbák töltik ki, ezen kívül a gyereklemezét is népszerűsíti.

- Egy kicsit el vagyok foglalva, ami miatt még a kisfiammal is kevesebb időt tudok tölteni. Szerencsére a szüleim és a párom mellettem vannak, mindenben segítenek. Persze ahova csak tudom, magammal viszem Benit is, de mikor keményen dolgozom, akkor inkább a nagyszüleivel van – mesélte Réka a Netbulvárnak.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását