2024. április 30. - Katalin, Kitti

Az ország kedvenc vetélkedője külföldön is tarolt

Az ország kedvenc vetélkedője a világon egyedülálló sikerrel büszkélkedhet. A héten kiosztották a magyar televíziózás egyik legrangosabb elismerését. A Kamera Hungária Televíziós Fesztiválra rengeteg műsort jelöltek, a döntőbe jutottak közül pedig több RT
2008. április 10. csütörtök 20:45 - Hírextra
Életrajzi és portréfilm kategóriában a XXI. század című magazinműsor főszerkesztője, Lázs Sándor, Páros élet – Tasnády Fekete Mária és Radványi Géza élete című munkája nyert, díjat kapott még a Házon kívül című műsor riportere, Békéssy Olga, színes riport kategóriában, A legszegényebb a leggazdagabbnál című művéért, melyben két magyar település konfliktusoktól sem mentes egymásra találását mutatja be. A legjobb producer Kovács Kristóf lett, aki többek között az Esti Showder producere. A szakmai díjak mellett közönségdíjak is kiosztásra kerültek, itt a legkedveltebb televíziós Vágó István, míg a kedvenc televíziós műsor a Barátok közt.

A Széf című vetélkedő több díjat is nyert. A licensz szórakoztatóműsorok kategóriájában több nagyágyút is maga mögé utasított a produkció és bezsebelte a legjobb tv-ajánlónak járó elismerést is. A Netbulvárnak Sebestyén Balázs nyilatkozott a műsor sikeréről.

- Nagyon örülök a díjaknak, mert úgy érzem, hogy A Széf az én gyerekem. Külön öröm, hogy bár a show minden országban megbukott, nálunk hatalmas sikerrel megy, már több, mint 80 ezren jelentkeztek játékosnak, a szakma és a közönség egyaránt szereti. Ez persze nem csak az én érdemem, hanem a csapaté, akikkel nem csak A Széfben, hanem a Kész Átverés Showban is együtt dolgozunk. Sokan kérdezik, hogy mi a műsor titka. A siker szerintem a talk-show elemeknek köszönhető. Nem szívesen csinálnék olyan kvízműsort, amiben egyszerűen csak egymást követik a kérdések és a válaszok. Egy kis poénkodással jól lehet oldani a feszültséget a játékosokban és a nézők is jobban szórakoznak.

Az elmúlt hónapokban rengeteg emlékezetes pillanat volt a műsorban, Balázs is szívesen emlékszik egy megható történetre.

- Még az első adások között volt egy házaspár, akik a gyermekük őssejtbeültetésére gyűjtöttek. Fantasztikus érzés volt együtt örülni velük, mikor megnyerték a pénzt, amiből Kínába utazhattak a kezelésre.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását