2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nem nyertek, úgyhogy nem házasodnak

A Széf játékosai idén házasodtak volna, ha nyernek. Ágnes és László ma este döntőbe jutottak A Széfben. A pár 8,6 millióért küzdött, de végül rossz ajtót nyitottak ki.
2008. április 10. csütörtök 21:14 - Hírextra
- A páromnak az egyes tetszett, nekem a hármas, de a nyeremény a négyesben lapult. Visszagondolva, logikus lett volna, hogy azt válasszuk, mert éppen négy éve vagyunk együtt. Természetesen kicsit letörtünk, hogy nem sikerült hazavinnünk a pénzt, de a játék szuper volt, az élményért mindenképpen megérte jelentkezni – mondta Ágnes a Netbulvárnak.

Ágnes és László mindketten egyetemre járnak még, egy szobában laknak a kollégiumban. A 25 éves nő emellett földrajzot és történelmet tanít egy általános iskolában, szerda este az összes diák és tanár szurkolt neki. Sajnos, ez sem segítette győzelemhez a párost.

Laciéknak egyelőre nincs közös otthonuk, a nyereményt többek között lakásra is szánták, és egy hatalmas lakodalmat akartak csapni idén nyáron.

- A párom két évvel ezelőtt kérte meg a kezem, nagyon romantikusan letérdelt egy tóparton. Igent mondtam, de az esküvőt egyelőre nem tartottuk meg. Szeretnénk mi magunk finanszírozni. Ha nyertünk volna, akkor már nyáron egybekeltünk volna, így viszont még két évet várunk, hogy összegyűjtsük a kellő összeget.

Ágnesék kedve nem ment el a vetélkedőktől, az interneten állandóan játszanak, többek között például A Széf online verziójával.

- Amint lehet, újból jelentkezni fogunk egy tévéműsorba, de csakis olyanba, ahol együtt játszhatunk. Mert úgy érezzük – bár most nem nyertünk-, igazán jó párost alkotunk.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását