2024. április 29. - Péter

Akkor is írok, ha nem akarok

Az automatikus írásra nemcsak a spiritisztáknak, hanem az orvosoknak is van magyarázata.
2008. március 21. péntek 06:54 - Hírextra
Haza érkezel kora este, miután ledobtad a kabátod és a cipőd kényelmesen belefúrod magad a puha fotelbe és ellazulsz. Jól esik a hosszú nap végén egy kis pihenő és a csend, élvezed, ahogy elernyednek az izmaid és egy-két óráig semmit sem kell csinálnod. Majd tollat veszel a kezedbe, hogy összeírd a másnapi bevásárlólistát. Miután végeztél, bekapcsolod a tévét, de a papír az öledben, a toll pedig a kezedben marad.

A képernyőre meredsz, de hamarosan arra leszel figyelmes, hogy írni kezdesz anélkül, hogy ez szándékodban állt volna. A szavak, amiket a papíron látsz, olyan mondattá állnak össze, mely nem származhat a te fejedből. Mi történt? Valaki irányítja az ujjaidat vagy pusztán a tudatalattid tört felszínre?

A spirituális emberek ezt automatikus írásnak hívják, és úgy vélik, hogy az öntudatlanul írt üzenetek a túlvilágról jönnek. Vagyis az automatikus írásra képes emberek egyfajta médiumok, akiknek a kezét egy más dimenzióban élő lény irányítja. Előfordul, hogy nemcsak maga a szöveg idegen az írója számára, hanem a nyelv is, amelyen az üzenet érkezett.

Ha láttad a Stigmata című filmet, bizonyára emlékszel rá, hogy a főszereplőnő, a Patricia Arquette által alakított Frankie rendszeresen írt üzeneteket arámiul, amely évezredek óta holt nyelvnek számít. Azok a szavak egyenesen Jézus evangéliumából származtak - mely bizonyos emberek szerint létezett, de az egyház eretneknek nyilvánította -, és a hősnőnek fogalma sem volt a jelentésükről.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását