2024. április 29. - Péter

Találkozás a szellemekkel

A szellemektől nem megijedni kell, hanem segíteni nekik, mert itt ragadtak egy idegen világban.
2008. március 13. csütörtök 21:43 - Hírextra
A téma szakértői szerint, azért találkozhat bárki szellemekkel, mert az elhunytak lelke a Földön ragadhat, ugyanis maradtak még elintézetlen ügyeik, és ezeket szeretnék lezárni. Ám már koránt sem tudnak racionálisan gondolkodni, vagy azt tenni, amit szeretnének, így jelenhetnek meg különböző helyeken, amikre nincs magyarázat. Hasonló élményben volt része Chuck Miller írónak is.

Éppen hazafelé tartott dél-amerikai kisvárosokban való témakereséséről, amikor az országút mellett egy tizenhárom év körüli gyereket látott sétálni. Chuck akkor csak annyit furcsált, hogy a hajnali órákban mit keres egy fiatal odakint. Néhány perccel később megállt az egyik városkában, hogy megreggelizzen, bement a helyi boltba és magához vette, amire szüksége volt.

Fizetéskor a pultos megkérdezte, hogy nem látott-e a bolt előtt egy fiút. Mert pont Miller előtt nem sokkal bement hozzá, vett egy csokistejet és két csomag drazsét. A korai időpont miatt a tulaj nem tudott visszaadni neki az ötvendollárosából, ezért hátrament a pénztárcájáért, hogy felváltsa. Amikor visszatért, a vásárlója eltűnt.

Halálos benzinkúti látogatás?

Miller mondta, hogy pár mérfölddel arrébb látott egy gyereket, de az nem lehetett ugyanaz, mert képtelenség, hogy ilyen rövid idő alatt olyan messzire juthatott volna az üzlettől. Ám a boltos hasonló ruházatra emlékezett, mint amilyet az író látott az út melletti vándoron. Ezért gyorsan beugrott autójába és visszament oda, ahol utoljára látta a titokzatos fiatalt. De hiába hajtott még tovább, már nem találta sehol.

Chuck úgy döntött, hogy megfordul és hazamegy végre. Azonban az előző megállóhelye után az egyik lakókocsiparkban észrevette a fiúcskát, gyorsan fékezett, és egy nem túl szabályos kanyarral megfordult az úton. Viszont az emberkének megint nyoma veszett. A terület jól belátható volt, úgy kétszáz méteren, szóval vagy köddé vált, vagy gyorsabban fut a villámnál.

Miller értetlenül állt a történtek előtt, de úgy döntött, hogy aznapra elég volt a furcsaságokból, így hazament. A fantáziáját azonban nem hagyta nyugodni a dolog, így visszautazott a városkába, hogy a könyvtárban nyomozzon egy kicsit, hátha megtud valamit. Hamarabb nyomra akadt, mint gondolta volna. Talált egy húszéves cikket a helyi lapban, amiben egy kisfiú haláláról írtak.

Egy turista család legfiatalabb tagját beküldték a szülei, hogy vegyen magának édességet a boltban, amíg ők tankolnak. Ám a szülők valamiért megfeledkeztek csemetéjükről, és nélküle indultak el. A srác utánuk futott az útra, ám egy arra hajtó autós elgázolta, amit nem élt túl. Chuck arra a következtetésre jutott, hogy a gyerek szellemét látta, aki mai napig anyjáékat keresi a környéken.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását