2024. május 5. - Györgyi

Mi teremtjük a szellemeket?

Agyunk sokkal többet tud annál, mint amennyit a mindennapokban tapasztalunk. Kerek asztal, egymáshoz érintett kezek és kopogások a túlvilágról. Ez a szeánsz egyik lehetséges végkimenetele. A hetvenes években egy kutatócsoport tagjaiban felvetődött egy gon
2008. március 6. csütörtök 06:41 - Hírextra
Hová tűnnek az idézések miatt földre visszatért lelkek? Ennek kiderítésére a kutatók tettek egy merész kísérletet. Kitaláltak egy évszázadokkal korábban elhunyt alakot, akinek nevet adtak, és egész életútját, kapcsolatait, rangját is meghatározták. Hosszú időn keresztül nem történt semmi, hiába tartottak szeánszokat.

Majd egyszer csak bejelentkezett az általuk kitalált lény szelleme. A kísértet kopogással kommunikált, egy kopogás igent, kettő nemet jelentett. Válaszaiból az derült ki, hogy a kitalált személy és történet azonos vele. Az információkat több szellemidézés alatt gyűjtötték össze, közben az asztal rendszeresen "táncolt". A szeánszokat kívülállók is figyelemmel kísérték, akik alátámasztották az eseményeket.

Később a kísérlet sikerén felbuzdulva más csoportok is követték a példát, és hasonló eredményekre jutottak, mint az első csapat tagjai. Mindez azt bizonyítja, hogy tudatunk képes önálló lényeket teremteni, ahogyan azt már a híres ciprusi Mágus is megmondta. Csak ő indulataink és szeretetünk kivetüléseinek lényeit hangsúlyozta, akik életünk során rendszeresen visszatérnek hozzánk.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását