2024. április 29. - Péter

Hogyan mozgósítsuk energiánkat?

Angyalok segítségével a legerősebb természetfeletti energiákat tudod mozgósítani, mely minden rosszat legyőz!
2008. március 9. vasárnap 08:57 - Hírextra
Az angyalok az égiek hírnökei, és nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a negatív energiákat pozitívval ellensúlyozzák ebben a "megromlott" világban. De szabad akaratunkba nem avatkoznak bele, csak nagyon szélsőséges esetben, például egy baleset előtt, mely enélkül végzetessé válna. Az angyalokhoz bármikor lehet fordulni, ha segítségre van szükségünk, de meg kell tanulnunk helyesen kommunikálni velük.

Ha segíteni akarunk valamelyik szerettünkön vagy akár saját problémáink várnak megoldásra, alkalmazhatjuk az angyalmágiát. De mielőtt félreértenénk a szó jelentését, tisztázzuk, mi is az a mágia, és mit jelent, ha összefüggésbe hozzuk az égi küldöttekkel?

– A mágia a természetfeletti erők kérése, használata. Ezt lehet pozitívan és negatívan is alkalmazni. Az angyalmágia kimondottan az a fajtája, ami csak segítségünkre lehet, mert ha olyat kérnénk, ami másoknak árt, azt nem teljesítik – árulta el a Mágiamániának Angéla, halló médium.

Az angyalmágia alapja az angyalkommunikáció. Mindig pontosan kell megfogalmazni kéréseinket, különben nem lesznek hatásosak. Ez a legerősebb mágia, minden mást überel, ezáltal levehetünk vele rontást, átkot vagy akár szerelmi kötést is oldhatunk. Utóbbi művelet előtt mindenképpen fel kell keresni egy szakembert, mert ez egy olyan bonyolult kötés, aminek a levétele valószínűleg nem sikerül egyedül.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását