2024. április 20. - Tivadar

Közpénz szelleműzésért

Közpénzből fizettek szelleműzésért egy médiumnak Nagy-Britanniában. Durham megye önkormányzata a szelleműzői munkadíjnak azonban csak a felét állta, a másik felét az a család fizette, amely az önkormányzat egyik bérlakásában él, rettegve egy kísértettől.
2008. február 13. szerda 14:03 - Hírextra
A família elmondása szerint kopogó szellem garázdálkodik a házban, hol a padlásról hallani puffanásokat, hol tárgyak repkednek a szobákban, hol pedig ajtók csapódnak be maguktól épp egy-egy családtag orra előtt. A família először rendőröket hívott, ám ők nem találtak senkit és semmi szellemeset. Ezután fordult a család "profihoz", egy szelleműző nőhöz - és az önkormányzathoz, hogy segítsen a munkadíj kifizetésében.

A hatóság először elképedt a kérésen, ám a család kétségbeesve ecsetelte rémálmait, és azzal fenyegetőzött, hogy inkább hajléktalan lesz, ha nem szellemmentesül a ház.

Az önkormányzat osztott-szorzott, és arra jutott, hogy olcsóbban megússza, ha kifizeti a 120 fontos - 43 ezer forintos - kísértetkiebrudalás díjának felét, mint ha állja a család rendkívüli elszállásolásának költségét.

A médium egyébként a brit sajtónak felfedte, hogy orosz szakirodalmat használt fel munkájában meg néhány angyal segítségét, hogy megtisztítsa a helyet a gonosz erőktől, melyek a házban egy több éve meggyilkolt asszonyhoz kapcsolódtak.

A család szerint a szelleműző jól végezte dolgát, az önkormányzat szerint pedig a család immár boldogan él a kísértetmentes házban, így a 60 fontnyi közpénz jól hasznosult.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását