2024. május 18. - Erik, Alexandra

Karaoke-világcsúcsra tör Finnország

Az eszement világbajnokságokról - mint feleségcipelés vagy telefonvetés - híres Finnország el akarja hódítani a karaoke-világrekordot Kínától, közölték szerdán a rekorddöntési kísérlet szervezői. A Guinnes rekordkönyv által is elismert eddigi kínai rekord
2007. augusztus 15. szerda 19:02 - Hírextra
Ezt a szintet egy 30 ezres finn kisvárosban kedd este már elérték, most folytatják, mert a cél a 240 órás megszakítás nélküli karaokeéneklés. Ezt vasárnapra érik el, ha minden jól megy nekik.

A szakadatlan karaokézást a dél-finnországi Kuovalában tartják, de egész Finnországból érkeztek énekesek, hogy sorra kerüljenek a mikrofonnál.

A legnagyobb karaokeshow megrendezésével már eddig is Finnországé a világrekord: tavaly Helsinkiben a Lordi rockegyüttes 80 ezer rajongója énekelt egyszerre.

A karaoke rendkívül népszerű Finnországban. Még a taxik is fel vannak szerelve karaokekészülékkel, hogy az utas út közben is énekelhessen.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását