2024. július 27. - Olga, Liliána
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A személyes higiénia minden szempontból rendkívül fontos!

Amikor a személyes higiénia mint olyan kerül szóba, akkor a legtöbb ember kapásból a fürdésre, tisztálkodásra, illatosításra asszociál. Pedig tágabb értelemben ennél sokkal többről is szól ez a fogalom, hiszen a tisztaságon túl a rendezettséget, a tiszta és ápolt ruhákat, valamint a tiszta és rendezett használati tárgyakat is jelenti.
2023. november 13. hétfő 21:06 - HírExtra

Gondolj csak bele, mit gondolsz arról az emberről, aki saját maga úgy néz ki, mint akit skatuláyból húztak volna elő, miközben elvesz és kitesz az asztalra egy mobiltelefont, amelynek a tokja szemmel láthatóan teljesen koszos? Ugye, te magad sem gondolnál túl sok jót erről az emberről? 

Az összes használati tárgyad legyen rendben!

Ne legyen ez másként a SexShopCenter.hu webshopjából vásárolt dildóval sem! Mert bár ezt kevesebb ember látja, mint a koszos telefont, mégis nagyobb hatással lehet rád, hiszen egész sor betegséget el lehet kapni akkor, ha nem tisztítod megfelelően a szexuális játékszereidet.

Mindenki az hiszi, hogy nemi betegséget vagy fertőzést csak akkor lehet elkapni, ha egy másik emberrel szeretkezel. Ez azonban nem feltétlenül van így. Ugyanis akkor is könnyen utolérhet a baj, ha a szex során felelőtlenül használod a játékszert: a beteg partner játékon keresztül is fertőzhet, illetve ha mindenféle tisztítás nélkül váltogatod az anális és a vaginális használatot, akkor a jutalmad könnyen lehet egy jó kis nemi herpesz, gonorrhoea, Chlamydia, húgyúti fertőzés, de akár maga a HIV-vírus is.

Ugyanez van érvényben akkor is, amikor nem szentelsz elég időt és figyelmet annak, hogy tisztességesen eltisztítsd például a dildódat! De nézzük csak, mit is jelent az, hogy tisztességesen!

Alaposan tisztítsd meg!

Először is fontos leszögezni, hogy minden használat előtt és után tanácsos a tisztítást elvégezni, ha biztosan szeretnénk elkerülni a fent felsorolt kellemetlen betegségeket.

Háromféle módon eshetünk neki: vagy forrásban lévő vízben gyakorlatilag kifőzzük a terméket, vagy sima forró, szappanos vízzel végezzük el a mosást, vagy pedig speciális tisztítószert vásárolunk hozzá, és azzal tisztítjuk meg.

Mindegyik esetben fontos, hogy hagyjuk megszáradni a játékszert, lehetőség szerint ne törölgessük, és a saját dobozába helyezzük vissza úgy, hogy más eszközökkel ne érintkezzen. Ez utóbbi ugyanis akár az anyag károsodásához is vezethet, ezért nem árt résen lenni!

Kövesd a használati utasítást!

Persze, tudjuk jól, hogy amint megérkezik hozzád a megrendelt termék, szíved szerint azonnal nekiesnél, és hajszolnád az élvezeteket.

Mi azonban egy kis önuralomra intünk, vagyis azt kérjük, hogy első használat előtt erőltess némi higgadtságot magadra, és alaposan olvasd el a használati útmutatóban leírtakat, majd azok alapján járj el mind tisztítás, mind pedig használat terén!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását