2024. április 24. - György
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kevesebb néző

Egy angol lap kimutatása szerint a legutóbbi szezonhoz képest találkozónként közel ezer fővel csökkent a labdarúgó Premier League-mérkőzésekre járók száma.
2008. november 28. péntek 14:03 - Hírextra
A Daily Telegraph felmérése átlagban 920 fős visszaesést jelez az élvonal mérkőzésein. A legnagyobb vesztese a szezonnak eddig a Newcastle United, mely 4631 belépővel adott el kevesebbet, mint a 2007/2008-as idényben, de szintén komoly, 3010 fős visszaesés tapasztalható a Sunderlandnél is.

Noha a két említett együttesnél a gyenge szereplés az elsődleges oka a látogatottság megcsappanásának, az újság szerint egyértelműen tetten érhető a gazdasági válság hatása is.
Minden bizonnyal ezért fordulhatott elő, hogy a hétvége két rangadójára, a Chelsea-Arsenal és a Manchester City-Manchester United mérkőzésekre szerdáig még nem kelt el minden jegy.

Az újság megjegyzi, hogy a Manchester United eddigi egyetlen mérkőzésén sem volt teltház az ősszel, igaz, a 76.180 férőhelyes Old Trafford Stadionban átlagban 75.435-en vannak az összecsapásokon, s a "legérdektelenebb" meccsre is 75.397 szurkoló volt kíváncsi a helyszínen.
Néhány klub már reagált a világgazdaság eseményeire, a két liverpooli élcsapat, az Everton és az FC Liverpool csökkentette a belépői árát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását