2023. december 7. - Ambrus

Folyamatosan gyilkolnak az orosz katonák

Az elmúlt 24 órában, az orosz hadsereg támadásai során két ukrán civil meghalt és 22 másik megsebesült Herszon megyében és a Donyecki területen - számolt be hétfőn az Ukrainska Pravda című ukrán lap a weboldalán.
2023. október 9. hétfő 14:06 - HírExtra

Herszon régióban egy ember meghalt, további 18 megsebesült, köztük 2 gyermek. A Donyecki területen az orosz erők vasárnap Konsztantyinovka falu 4 lakosát sebesítették meg. A Harkivi területen lévő Volcsanszkban egy nő meghalt.
    
Herszon régiót az elmúlt 24 órában az orosz hadsereg 53 alkalommal támadta, az orosz hadsereg a térség településeinek lakónegyedeit, egy herszoni parkolót, továbbá egy kritikus infrastrukturális létesítményt, valamint a Herszoni járás egy templomának területét találta el.
    
Roman Mrocsko, a déli Herszon város katonai adminisztrációjának vezetője a Telegram üzenetküldő alkalmazáson arról tájékoztatott, hogy éjjel az orosz csapatok csapást mértek Herszonra, de áldozatokról nem érkezett jelentés.
    
Az Ukrán Fegyveres Erők vezérkarának műveleti adatai szerint az elmúlt 24 órában az orosz hadsereg mintegy 350 katonát, 2 harckocsit, 3 páncélozott harcjárművet, 1 tüzérségi rendszert és 1 légvédelmi járművet veszített az Ukrajna elleni háborúban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását