2024. június 23. - Zoltán

Pénzt hamisított és drogot termesztett

Idős asszonyt károsított meg egy fiatal férfi, de végül pórul járt, mert hamar azonosították a rendőrök és a lakását is átkutatták, ahol cannabis növényre bukkantak.
2023. augusztus 21. hétfő 14:02 - HírExtra

Kunbaján, az egyik boltban vásárolt egy 81 éves asszony 2023. augusztus 18-án, amikor a kasszás kiszúrta, hogy hamisított bankjeggyel fizetne. A történtek híre a bácsalmási rendőrökhöz is eljutott, akik meghallgatták az időst, hogy az ügy végére járjanak. Az asszony elmondta, hogy a bankóra előző nap tett szert, amikor leszólította az utcán egy férfi nagy címletű pénzének felváltása ürügyén. Az idős nő még az otthonába is behívta átverőjét, ugyanis a konyhában volt a pénztárcája. A felváltott húszezrest nem nézte meg, csak eltette, így akkor jött rá, hogy becsapták, amikor másnap fizetni készült vele.

A bácsalmási nyomozók az elkövető felkutatásába kezdtek, ami hamar eredményre vezetett: pár órával később azonosították a 24 éves férfit, akit kunbajai otthonában elfogtak. A gyanúsított lakását is átkutatták, ahol két tő cannabis növényt, valamint kábítószer fogyasztásához használatos eszközöket találtak az egyenruhások. A férfit így a pénzhamisítás mellett kábítószer birtoklása miatt is kihallgatták.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását