2023. szeptember 30. - Jeromos

Változatos asztalok otthonra, irodába, konferencia- és vendéglátó helyszínekre

A különféle asztalok, legyenek azok az étkező, a nappali, a dolgozó-, a gyerekszoba, az iroda vagy a teraszok, egyéb helyszínek bútorai, fontos szerepet töltenek be a bel- és külterek hangulatának, stílusának kialakításában.
2023. július 14. péntek 15:57 - HírExtra

Funkcionális, esztétikai szempontból is lényeges bútordarabok, így kiválasztásuk kiemelt figyelmet érdemel. Az otthonokban is többféle asztalra van szükség, de a hotelek, éttermek, bárok esetében is különböző modellek állnak rendelkezésre az egyes funkciókhoz. Az irodák, konferenciatermek, vendéglátóhelyek asztalai szintén fontosak, hozzájárulnak a vendégek kényelméhez, elégedettségéhez. A Dublino-nál kapható komplett asztalok esztétikus, hosszú távú igénybevételre tervezett tartós, strapabíró bútordarabok, akárcsak a különféle székek, így jó választást jelentenek mindenki számára.

Minőség mindenekfelett

A kényelem elsődleges követelmény az ülőbúrokkal és a hozzá tartozó asztalokkal szemben, akár egy lakás, akár egy vendéglátó egység, szálloda, hotel, rendezvényhelyszín berendezéséről van szó. 

Alapvető, valamennyi asztallal szembeni feltétel a tartósság, azonban a kültérre szánt daraboknak az időjárás viszontagságaival is meg kell küzdeniük, így anyagukban eltérőek lehetnek. Beltéren kedveltek a különböző fa asztalok, hiszen természetes szépségükkel minden stílusú térbe illenek, de tartósságuk, könnyű tisztíthatóságuk és kedvező áruk miatt a fafurnéros modellek is elterjedtek. Modern és könnyen kezelhető választást jelentenek a dekoratív kialakítású korszerű műanyagok és az alumínium, mind bel-, mind kültéren, mind a lakossági és mind a vendéglátó szektorban.

Hogyan válasszon asztalt?

Elsődlegesen a felhasználás helye befolyásolja a választást, ugyanis más követelményeknek kell megfelelnie egy dohányzó-, étkező- vagy íróasztalnak, illetve másnak egy bel- vagy kültéri asztalnak. Számos típus kielégíti a funkcionális igényeket, azonban elvárásunk lehet velük szemben az is, hogy meghatározó, exkluzív tényezői legyenek a tereknek, ilyen esetben a design akár felül is írhatja a praktikusságot.

A tökéletes asztal azonban egyesíti magában valamennyi fontos elvárást, nemcsak dekoratív, hanem jól használható, tartós darab is.

Éttermek, hotelek és más vendéglátóhelyek számára fontos kérdés az is, hogy az asztalok, székek megjelenése illeszkedjen a hely hangulatához, így akár hagyományos, akár divatos, de mindenképpen kényelmes, esztétikus, színvonalas kinézetű legyen. A kültéri bútorok esetében ezért még inkább fontos a megfelelő minőség, a tartósság, a hosszú élettartam. 

Asztalok számtalan stílusban

A nagy igénybevételnek kitett vendéglátó bútorok esetében a strapabíró kivitel elsőrendű fontosságú, ezért ne az ár legyen az elsődleges tényező a választásnál. Egy jó minőségű bútor nagy forgalom esetén is több szezont képes kiszolgálni, mindvégig megőrzi szépségét és funkcióját. 

Rendezze be bel- és kültereit stílusos és minőségi személyre szabott asztalokkal és székekkel!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását