2023. szeptember 30. - Jeromos

Negyedik helyen végeztek a lányok

A negyedik helyen végzett a magyar női vízilabda-válogatott a világkupa szuperdöntőjében, az egyesült államokbeli Long Beachen: Bíró Attila együttese a vasárnapi bronzmérkőzésen 18-15-ös vereséget szenvedett a spanyol csapattól.
2023. június 26. hétfő 13:01 - HírExtra

Női világkupa, szuperdöntő, a 3. helyért:
Spanyolország-Magyarország 18-15 (5-4, 6-5, 4-2, 3-4)
-----------------------------------------------------
a magyar gólszerzők: Garda 6, Hajdú, Keszthelyi-Nagy 3-3, Gurisatti, Rybanska, Faragó 1-1

    
A magyar szövetség sajtóközleményében Bíró Attila szövetségi kapitány úgy fogalmazott, a görögök elleni mérkőzés és az Egyesült Államok elleni elődöntő első két és fél negyede rendben volt, utána viszont elkezdett szétcsúszni a védekezés.
    
"Lábban és gyorsaságban még nem vagyunk ott, ahol majd lennünk kell, igaz, még nem is dolgoztunk ezen. Ma a védekezés nagyon gyenge volt, megérdemelten vezettek végig a spanyolok" - tette hozzá.
    
Hangsúlyozta, nem esett pánikba, mert tudja, hogy javulni fog a  csapata. Mint mondta, az elmúlt két hét jól sikerült, a kőkemény munka alapján egyértelműen pozitív az összkép és a jövőkép is.
    
"Mára elfáradtunk mentálisan és fizikálisan is, de nem baj, ennek pont akkor lehet meg a gyümölcse, amikor a leginkább számít" - vélekedett Bíró.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását