2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Mikor, miben hordozd a kisbabádat annak érdekében, hogy biztonságban legyen?

Friss szülőkét sokszor bizonytalanságot vált ki, hogy miben hordozzuk a picit. Természetesen a családtagok, nagymamák, nagynénik és a barátnők ellátnak hasznos tanácsokkal, de nagyon könnyű elveszni a jó tanácsok útvesztőjében.
2023. május 12. péntek 16:28 - HírExtra

Érdemes már a baba születése előtt felkészülni és beszerezni a szükséges holmikat, melyek szükségesek a biztonságos hordozáshoz, hogy ne akkor kelljen kapkodni, amikor már hazavittük a kisbabát a kórházból.

Az újszülött baba biztonsága

A babakocsi mindennapos használati tárgy, hiszen a napi séta nem maradhat el, akármilyen is az időjárás. A gyermek egészséges fejlődése érdekében szükség van a friss levegőn történő nagy sétákra. Sok baba a szabadban tud igazán jókat aludni, amint elindult a babakocsi, a kellemes ringatástól rögtön álomba is merülnek. A Peekabooshop.hu babakocsi-kiegészítőivel, az aktuális időjárási viszonyoknak megfelelően tudjuk kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni a hosszabb-rövidebb sétákat. Babakocsibetéttel, biztonsági párnával, takaróval, biztonságiöv-védővel fokozható a kényelem.

A törékenynek tűnő újszülötteket legstabilabban és legbiztonságosabban pólyában tudjuk hordozni. Segít tartani a fejét és a baba is komfortosan érzi magát benne. Etetéskor és altatáskor is megkönnyíti a dolgunkat. A hordozókendő ugyancsak ideális eszköz, melyet sokoldalúan használhatunk újszülöttkortól. Elöl, csípőn és háton is hordozhatjuk a babát a segítségével. A hordozás hozzájárul a kicsi egészséges pszichológiai, neurológiai és ortopédiai fejlődéséhez is. Emellett megkönnyíti az édesanya mindennapjait, a közlekedéstől kezdve a házimunkáig.

Mire van szükség minden évszakban?

A téli és a nyári hónapokban jellemzően, más-más kiegészítőkkel látjuk el a babakocsit. Azonban vannak olyan kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak akár meleg, akár hideg van. Az egyik ilyen kiegészítő a babakocsibetét, mely praktikus kiegészítő, rendkívül sok fajta szín- és mintaválasztékban kapható, így mindenki könnyen megtalálhatja azt, amelyik a leginkább illik a babakocsihoz.

A babakocsibetétek kompatibilisek a standard kialakítású babakocsikkal, ezért biztosan megfelelő lesz méretben. A használatuk roppant egyszerű, csupán rá kell tenni a babakocsira és a biztonsági öveket kihúzni a lyukakon.

A biztonsági párna szintén nélkülözhetetlen tartozéka a babakocsinak, mert gondoskodik arról, hogy a baba feje megfelelően meg legyen támasztva.

Ne feledkezzünk meg a takaróról sem!

A babakocsi-takarókat kialakításának köszönhetően használhatjuk babahordozóban, gyerekülésben és a babakocsi mózes részében egyaránt. Az 5 pontos biztonsági övnek kialakított lyukak segítségével könnyen és stabilan lehet rögzíteni.

A hűvösebb napok elmaradhatatlan kiegészítője a séták alkalmával. Nemcsak a babakocsiba érdemes bekészíteni, hanem az autóba is, ha azzal utaztok.

A babakocsi-kiegészítőknek köszönhetően vidám és zökkenőmentes lesz minden egyes séta.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását