2024. június 1. - Tünde

Egészség- és szépségközpont egy vidéki szállodában

A hétköznapok dolgos sűrűjében sokszor nincs időnk és lehetőségünk arra, hogy ellazuljunk, kipihenjük a munka fáradalmait és kikapcsolódjunk. A nyári szabadságolások ideje nem elég arra, hogy az egész évben felgyülemlett energiákat, stresszt elengedjük.
2023. május 12. péntek 07:22 - HírExtra

Pihenés és szépülés egyszerre

Ha már sikerül eljutni valahová pl. egy wellness hétvégére, akkor lehetőség lehet arra is, hogy ne csak testileg és lelkileg töltődjünk, hanem közben egy kicsit meg is szépüljünk és fiatalodjunk. A hévízi Hotel Európa Fit****superior egészség-, szépségközpontja, a Vitalium Health & Beauty központ ötvözi a klasszikus, hévízi tó vizén és iszapján alapuló gyógykúrákat és a modern medical wellness elemeit.

A hévízi szálloda meghatározó része, hogy vizének gyógyító erejét a Hévízi-tó adja. A víz évszázadok óta ismert arról, hogy milyen jó hatással van ízületi, reumatikus, bőrgyógyászati, de még nőgyógyászati panaszokra is. A részletes javallatoknak és ellenjavallatoknak érdemes a szálloda vagy a tó honlapján utánaolvasni.

A Hévízi-tó vize alatt lévő tőzegmederben nagy mennyiségű iszap található, amelyet szintén felhasználnak a gyógyításhoz különféle iszappakolások formájában az egyes testtájakra. Természetesen a szálloda rendelkezik saját szakorvossal, így minden kezelés előzetes állapotfelmérés, a hozott orvosi leletek áttanulmányozása után történik.

A Vitalium Health & Beauty szépségközpont

A társadalmi igények sokat változtak az elmúlt évtizedekben. Ma már nem csupán az idősebb korosztály vesz részt a kezeléseken, hanem a fiatalabbak is rájöttek, hogy milyen kulcsfontosságú a prevenció, a megelőzés. Épp ezért számos egészségmegőrző program és eljárás található a szálloda széles körű szolgáltatásai között.

A Vitalium elnevezés foglalja magába mindazokat a tevékenységeket, amelyek együttes hatására alakul ki a test és szellem egyensúlya, középpontban az egyénnel, aki a szállodában igénybe veheti számos tanácsadó szolgáltatásait, legyen az gyógytornász, sport tréner vagy dietetikus.

A professzionális kozmetikai arc- és testkezelések mellett a hotel Vitalium Health & Beauty részleg masszázspavilonjában 11 kezelőhelyiség várja a különféle wellness csomagok kipróbálóit. A szállodában mindemellett SYNLAB kiemelt vérvételi hely és diagnosztikai központ is található.

A Vitalium Laser Centrum

A szépészeti eljárások körébe tartoznak a különféle esztétikai kezelések, hiszen kortól függetlenül előjöhetnek olyan bőr- és egyéb problémák, amelyeket hagyományos kozmetikai eljárásokkal nem lehet megoldani. Az Európafit lézerközpontja szállodaként hazánkban elsőként vezette be a Fotona kettős lézertechnikát, amely egyszerre képes kezelni bőr- és nőgyógyászati problémák esetén is a bőr felszíni és mélyebb rétegeit anélkül, hogy hegesedést okozna, vagy megnyújtaná a lábadozási időt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását