2024. május 19. - Ivó, Milán

Margot Robbie már fiatalon sztárcsináló lett

Egy csapásra Hollywood élvonalába repült Diego Calva, a Babylon című film egyik főszereplője. A 30 éves mexikói színészt idén Arany Glóbuszra jelölték legjobb musical- és vígjátéki színész kategóriában, és még öt másik amerikai elismerésre is esélyes volt ugyanezért a produkcióért.
2023. január 16. hétfő 17:48 - HírExtra

Calváról fél éve még senki nem hallott a latin nyelvű országok lakóin kívül, mára pedig Hollywood egyik legfelkapottabb színésze lett. Érdekes módon a Babylon erről is szól: az álomgyár aranykorát mutatja be annak minden fényével és mocskával, azt az időszakot, egyik pillanatról a másikra sztárok születtek, akiket pedig meguntak, eltűntek a süllyesztőben.

Calvát a Babylon Oscar-díjas rendezője, Damien Chazelle (Kaliforniai álom) szemelte ki fényképek alapján, a színész azonban a női főszereplőnek, Margot Robbie-nak tulajdonítja, hogy őt választották. Calva szerint az első találkozása a színésznővel jelentette a nagy fordulópontot. Közös próbájukon azt kellett kideríteni, működik-e közöttük a kémia, és kiderült, hogy nagyon is. „Margot-nak köszönhetem ezt a szerepet, mert valami történt közöttünk – mesélte Calva a The Guardiennek. – Rögtön a következő próbajelenetben már magasabb szintre kerültem, tisztára, mint egy videójátékban.”

Calva azt is elmesélte, hogy a forgatás első napjaiban nagyon elveszettnek érezte magát Los Angelesben, esténként kifacsarva, lógó orral kullogott vissza a szállodájában. „Margot észrevette, hogy magányos vagyok, ezért ő és a férje meghívtak magukhoz a házukba, esténként főzőcskéztünk, kártyáztunk meg lementünk az óceánhoz fürödni. Barátokra leltem.”

A Babylon eddig 20 díjat nyert és 125-re jelölték, meglátjuk, mi történik az Oscar-gálán március 12-én.
 

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását