2024. április 26. - Ervin

Elképesztő! Vitray régen fogorvos is volt Hajdú Péter keze alatt!

Kiderült, hogy bizony Vitray Tamás még fehér köpenyt is húzott Hajdú Péter kedvéért, és egy valódi rendelőben, igazi betegek előtt fogorvosnak adta ki magát.
2009. május 29. péntek 09:29 - HírExtra
Az Esti Frizbi című műsorban végre helyet foglalhatott Vitray Tamás is, hiszen oly’ sokszor visszautasította a szerkesztők felkérését. Most miért vállalta el? Már nem igazán emlékszik arra, hogy miért mondta vissza mindig a Frizbinek a felkérését. Régen sosem látta ezt a műsort, mert mindig hamarabb nyugovóra tér, mielőtt elkezdődne, de a közelmúltban volt szerencséje megtekinteni az egyik epizódját.

- Valaki kihozta az iskolába a műsor egyik részletét, amikor Havas Henrik és Farkasházy Tivadar voltak Péter vendégei. Megnéztem, és nagyon mulatságosnak tartottam. Akkor úgy gondoltam, hogy most már tud ez a fiú annyit, hogy el lehet menni hozzá. –mesélte Vitray.

Kiderült, hogy a két férfi még régről ismeri egymást, ugyanis Hajdú Péter még nagyon kezdő volt, amikor Vitrayt meghívta az egyik filmjéhez, amikor is egy fogorvost kellett alakítania.

Vitray, mint igazi fogorvos!

- Volt neki egy olyan műsora valamelyik kis csatornán, ahol ismert emberek egészen más szerepkörben mutatkoztak, mint egyébként az életben. Én mondtam, hogy leszek a fogorvos, kértem, hogy szerezzen be egy olyan rendelőt, ahol azon a reggelen nem egy megszokott orvos várja a betegeket, hanem én. – mesélte Vitray a Tabu Tv-nek.

Akkor a forgatás kedvéért teljesen megváltozott. Igen tanulságos élménynek tartja, hiszen néhány órán keresztül igazi pácienseket fogadhatott, akik igazi kezelésre érkeztek.

- Leírhatatlan volt az arcuk! Nem tudták, hogy mi is történik velük, hiszen ez egy képtelen helyzet volt. Akkor még nagyon ifjú legényke volt a Péter, de ezt a műsort nagyon ötletesnek találtam, ott ismerkedtünk össze egymással. – tette még hozzá Vitray.

Így szövődött Hajdú Péter, és Vitray Tamás között barátság. Reméljük ezentúl nem kell sokáig nógatni Vitrayt, hogy megjelenjen az Esti Frizbiben.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását