2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ő lett Miss bikini

Augusztusban a szupercella veszély miatt elmaradt a Miss Bikini döntője Balatonboglári BBB Fesztiválon, viszont a Miss Hungary fotótáborában sikerült mégis megtartani a hajdúszoboszlói  Aqua-Palace Élményfürdőben.
2022. november 15. kedd 12:02 - HírExtra

A szerencsésebbek a medencéből nézhették végig a La Burrata Mozzarella döntőjét, ahol végül a Mike Cintia (Orosháza) kapta a legszebb láb címet, Nemecsek Edit (Gyál) büszkélkedhet a legszebb dekoltázs díjjal, Takács Babett (Pécs)  pedig a legszebb fenék szalagot kapta meg.

Végül a Budajenő büszkeségét, Kubinyi Sophie-t koronázták meg a Miss Bikini 2022-es királynőjének.

Sophie így ír magáról:

"22 éves vagyok, és Budapesten születtem. 

Az egyetemen nemzetközi gazdálkodást tanultam, idén júliusban szereztem meg a diplomám. Terveim szerint mesterképzésre is fogok jelentkezni marketing szakon, angol nyelven. Nagyon érdekel a nyelvtanulás, ezért igyekszem minél több időmet erre fordítani. Szeretek megismerni új kultúrákat és hagyományokat, ha tehetném minden nap más nemzetiségű emberrel beszélgetnék. 

Nagy hangsúlyt fektetek az önfejlesztésre és a pozitív mentalitásra. Szabadidőmben szeretek olvasni, illetve babysitterkedem közeli ismerősöknek. Az álmom, hogy egyszer nekem is egy szép, nagy, és  egészséges családom lehessen, amelyben kiteljesedhetek. A sportolás a minden napjaim része, leginkább  a szabadban szeretek mozogni, de egy női alakformáló stúdióba is járok mellette.  A szépségipar egy új fejezet lenne az életemben, amiből szintén tanulni és fejlődni szeretnék." 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását