2024. március 19. - József, Bánk

Örök élmény a 18. születésnapra: tandemugrás!

A 18. szülinap minden gyermek életében egy fontos mérföldkő, ezért is kell azt illendően megünnepelni. Tárgyak helyett ajándékozz élményt a szülinaposnak, hidd el, garantált sikert aratsz majd! A tandemugrás például egy olyan életre szóló kaland, amelyet sosem felejtenek majd el!
2022. szeptember 14. szerda 10:39 - HírExtra

A 18. születésnap a felnőtté válás fontos momentumai közé tartozik, így egy felnőtthöz illő ajándékra van szükség. Ajándékozz gyermekednek, testvérednek, unokatestvérednek vagy barátaidnak élményt erre a nemes napra! A tárgyak ugyan idővel elkopnak, de egy adrenalintól fűtött nap élménye örök emlék marad.

A tandemugrás például tökéletes választás mindenkinek, aki szereti a vakmerő dolgokat, kész új izgalmak felfedezésére, vagy szívesen kipróbálna ki egy nem mindennapi sportot. A Tandemugrás - Millennium Tandem Team weboldalán készíthetsz tandemugrás kupont a 18. életévét éppen betöltő szeretteidnek, illetve saját magadnak is! Tudd meg te is, hogy miért olyan nagyszerű ötlet tandemugrást ajándékozni születésnapra!

A tökéletes ajándék 18 éveseknek

A kamaszok 18. születésnapja az egyik legmeghatározóbb élmény egész gyerekkorukban. Ezért is fontos, hogy olyan ajándékot válasszunk, amely a lehető legemlékezetesebbé teszi ezt a napot.

A tandemugrás például egy ilyen lehetőséget jelent. Ez egy olyan izgalmakkal és adrenalinnal teli sport, amely minden bevállalós és vakmerő kamasz számára tetszeni fog. 3500 méterrel a levegőben szállni, a felhők felett repkedni, szabadesésben, 200 km/h-val zuhanni. Melyik 18 éves gyerek ne élvezné ezt a végsőkig? A tandemugrás egy vagány élmény mind fiúknak, mint lányoknak, és minden tárgyi ajándékot garantáltan lepipál majd. Akár többen is kipróbálhatjátok ezt a felejthetetlen kalandot.

A szülők is megnyugodhatnak

A tandemugrás egy igazi adrenalinbomba a kamaszoknak, ám felmerül a kérdés, hogy teljesen biztonságos-e. A válasz pedig: igen! Minden szülő nyugodtan fellélegezhet, hiszen a tandemugrás lényege, hogy az ajándékozott fél véletlenül sem egymagában, hanem egy tapasztalt tandemugró pilótával együtt próbálhatja ki a szabadesést.

Az ugrás jó hangulatban, mégis teljes biztonsággal, a pilóta kiemelt figyelmével és jelenlétében történik, így a szórakozás mellett a szülőnek sem kell aggódnia az ugrás közben.

Maradjon örök emlék mindenkinek

Az ejtőernyőzés egy olyan sport, amely elsősorban egyénileg végezhető, ám ez nem jelenti azt, hogy nem is kivitelezhető párban vagy nem lehet csoportosan kipróbálni ezt a különleges élményt. Amennyiben te ajándékozol tandemugrást egy barátnak, családtagnak a 18. születésnapjára, neked sem érdemes kimaradni a buliból.

Az ugrásról videófelvétel készítését is kérhetitek, amelyhez ajándék digitális fotókat is kaptok, hogy otthon bármikor visszanézhessétek! Válaszd a tandemugrást egy igazán extra, vagány születésnapi ajándékként!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását