2024. március 19. - József, Bánk

Hosnyánszky fontos pozícióban

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Hosnyánszky Norbert is bekerült a vizes sportokat összefogó európai szövetség, a LEN frissen alakult sportolói bizottságába.
2022. május 11. szerda 13:33 - HírExtra

A szervezet szerdai közleménye szerint 16 tagszövetség összesen 22 sportolót jelölt az egyes posztokra, a bizottság elnöke Liam Tancock, a britek háromszoros világbajnok és korábbi világcsúcstartó úszója lett.
    
"Megtiszteltetés, hogy én lehetek a LEN sportolói bizottságának első elnöke. Nagyon várom már, hogy együtt dolgozhassak sportolótársaimmal, mindannyian értékes tapasztalattal és rálátással rendelkeznek a vizes sportágak minden területén. Izgatottan várom, hogy segíthessek erős alapot teremteni ennek a bizottságnak, és biztosítsam, hogy a sportolók hangja képviseltesse magát a döntéshozatali folyamatokban a LEN számára izgalmasnak ígérkező időszakbaban" - idézte a LEN közleménye az elnököt.
    
A LEN elnöksége hét sportolót nevezett ki, minden sportág képviselője helyet kapott tiszteletben tartva a nemek közötti egyenlőség elvét is.

    

A LEN sportoló bizottsága: elnök - Liam Tancock (brit, úszás) alelnök - Milouschka Smit (holland, vízilabda) titkár - Oliver Dingley (ír, műugrás)
    
tagok: Emma Garcia (spanyol szinkronúszás) Caroline Jousse (francia, nyíltvízi úszás) Andrij Govorov (ukrán, úszás)
HOSNYÁNSZKY NORBERT (vízilabda)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását