2024. március 29. - Auguszta

Védje meg az autóját egy alumíniumvázas garázzsal!

Az egyik legnagyobb értékű vagyontárgyunk általában az autónk. Éppen ezért nem mindegy, hogy mekkora figyelmet fordítunk annak védelmére. Nem elegendő csupán kiválasztanunk a legmegfelelőbb biztosítást, és betartani a szervizelési és karbantartási szabályokat, hanem érdemes azt is figyelembe vennünk, hogy milyen egyéb veszélyek leselkednek a járművekre.
2022. április 17. vasárnap 07:41 - HírExtra

Úgy, mint például a viszontagságos időjárás és a különböző fizikai hatások. Leghatékonyabban úgy tudjuk megóvni autónkat, ha egy alumíniumvázas garázst építünk számára.

Miért jobb a garázsban állni, mint a szabadban?

Számos előnye lehet annak, ha garázsban tartjuk a gépkocsinkat. Egyrészt azért, mert ilyen nagyobb értékű vagyontárgyakkal nem feltétlenül szerencsés az út szélén parkolni. Ezzel kiküszöbölhetjük a többi közlekedésben résztvevő által okozott károk egy részét, illetve az időjárás káros hatásait is. 

Például nem fakul ki hamar a fényezés, és megmarad az autó eredeti színe. Vagy gondolhatunk arra is, hogy sem egy hirtelen jött jégeső, sem pedig a hó nem tehet kárt benne. Ez pedig nemcsak azért fontos, mert így tovább használhatjuk a járművet, hanem megnöveljük vele annak értékét is.

Így már nem kérdés, hogy akinek nincs garázsa, annak minél hamarabb érdemes beszerezni egyet, de az, hogy milyen típus ideális a számunkra, az több tényező függvénye.

Többféle típus közül is választhatunk

Mindannyiunknak egy fő elvárása van a garázsokkal szemben, mégpedig az, hogy védje meg szeretett autónkat. Azonban amikor garázs építésre szánjuk el magunkat, vegyük számításba a többi szempontot is! Mérjük fel pontosan, hogy mik az igényeink, hiszen egy garázst nem néhány hétre vagy hónapra, hanem hosszú távra építünk.

Fontos szempont lehet az ár is, így érdemes átgondolni a lehetőségeinket és a választott technológiát és anyagokat ennek figyelembevételével is. Négy fő típust különböztethetünk meg, ezek a zárt és nyitott garázsok, illetve a mobil- vagy könnyűszerkezetes garázsok. Az, hogy melyiket érdemes választanunk, sokban függ a használat módjától, a telek adottságaitól és, hogy hány autó elhelyezésére lesz szükség.

Válasszon tartós megoldásként alumíniumvázas garázst!

Az egyik legprofesszionálisabb megoldás, ha egy fémipari mesterműként is aposztrofálható, az e-kert.hu oldalán elérhető alumíniumvázas garázsban gondolkodunk. Ezek olyan innovatív termékek, melyekkel modern hatást kelthetünk. 

A garázs tartószerkezete korrózióálló, tetőhéjalása pedig általában polikarbonáttal megoldott. Érdemes körülnézni az e-kert.hu webáruházban elérhető garázstípusok között, mert számos kialakításra láthatunk példát.

Az előre legyártott elemeknek köszönhetően egyszerűen tervezhető az ilyen típusú garázsok elhelyezése és telepítése. A profi anyagválasztás miatt pedig az UV-szűrés és a belső infrasugárzás szűrése is megoldott. 

Továbbá a megfelelő esővíz-elvezetés kialakításával sem kell bajlódni, hiszen ezek a megoldások integrálva vannak a szerkezetbe, így autónkat biztonságban tudhatjuk, és esztétikus kialakítású garázst építhetünk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását