2024. április 26. - Ervin

Szijjártónak le kell mondania!

A ma napvilágra került információk alapján az orosz titkosszolgálat évek óta szinte korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a Külügyminisztérium teljes informatikai rendszeréhez - ezért az ellenzék lemondásra szólította fel a külügyminisztert.
2022. március 29. kedd 12:10 - HírExtra

Az Egységes Magyarországért közleménye:

A ma napvilágra került információk alapján az oroszok már nem a spájzban vannak, hanem a kormány dolgozószobáiban: az orosz titkosszolgálat évek óta gyakorlatilag korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a Külügyminisztérium teljes informatikai rendszeréhez.

Ez nem történhetett volna meg, ha Orbán Viktor nem teszi orosz gyarmattá Magyarországot az elmúlt 12 évben – mindezt a „nem leszünk gyarmat” szlogen mögé bújva. Ez nem történhetett volna meg, ha Orbán Viktor a folyamatos szájkarate, a nem létező ellenségek elleni harc helyett valóbvan Magyarország érdekeinek védelmére törekszik.

Orbán Viktor tudatosan szolgáltatta ki Magyarországot Oroszországnak nemcsak egy hosszú távú gázszerződéssel, Paks 2 gigahitelével, hanem orosz kémek Budapestre telepítésével és a magyar kormány kibervédelmének szándékos leépítésével. 

Orbán Viktor ezért gátolja most is az egységes európai fellépést Oroszországgal szemben, Szijjártó Péter pedig ezért kapott kitüntetést Putyin jobbkezétől, Szergej Lavrovtól. 

Az Egységben Magyarországért pártjai szerint Szijjártó Péternek le kell mondania a külügyminiszteri pozícióról. Nem állhat a Külügyminisztérium élén olyan ember, aki tudatosan kiszolgáltatta az országot orosz érdekeknek. 

Emellett Magyarországról azonnali hatállyal ki kell utasítani az orosz kémbankot, amely úgy működhet néhány száz méterre Orbán Viktor vagy Szijjártó Péter dolgozószobájától, hogy oda magyar hatóság nem teheti be a lábát.

Magyarország védelmi képességének megerősítésében és az orosz befolyás visszaszorításában azonban a valódi megoldást a kormányváltás hozhat. Április 3-án erről is szavazunk: Putyin vagy Európa, Kelet vagy Nyugat, háború vagy béke. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását