2024. március 29. - Auguszta

Ha ápolásról van szó, ne feledkezz meg a kezeidről sem!

Az ápoltságnak nagyon fontos része az, hogy hogyan gondoskodunk a kezeinkről. Habár gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, pedig kezünk bőre talán még gyorsabban elárulja a korunkat, mint az arcunké.
2022. március 18. péntek 16:25 - HírExtra

A kézápolás komoly hagyományra tekint vissza

Az már senki számára sem meglepő, hogy akár egészen a régi időkig is visszamehetünk, azt fogjuk látni, hogy elképesztően korai kezdetekig visszatekintve is hódoltak már az emberek a szépség oltárán. 

Annak ellenére, hogy maga a szépség fogalma elég nagy változásokon tud átmenni akár rövid idő alatt is, vannak olyan pontok, amelyek mindig megmaradnak. Ilyen a bőr szépsége is.

Attól függetlenül, hogy a bőr éppen hófehéren vagy a napon barnára sült állapotában tűnik a legvonzóbbnak az adott trendek hatására, a bőr szépsége, bársonyossága és ápoltsága nem változik. Ez egy olyan pont a szépségben, amely valóban örök.

A kéz ráadásul mindig kiemelt jelentőséggel bírt. A szépségén túl árulkodó is volt, például arról, hogy milyen munkákat végeztek el vele, vagy mennyire volt lehetőség megóvni minden káros behatástól. Ennek megfelelően a kezek társadalmi státuszszimbólumként voltak értelmezhetőek, emiatt pedig kesztyűbe rejtve óvták őket a hölgyek, hogy megőrizzék szépségüket.

Kézápolás régen és ma

Míg eleinte a kéz bőrének ápolása, illetve megóvása tulajdonképpen luxusnak számított, később a hölgyek a krémek megjelenésével már nem nappalra rejtették kesztyűbe kezeiket, hanem éjszakára. 

Tulajdonképpen vastag krémréteggel bevonva varázsolták fehérré és elképesztően puhává. Ma már azonban semmi ilyen vagy ehhez hasonló kényelmetlenséggel nem kell számolni, ugyanis a legmodernebb kézápoló készítmények várnak minket.

A Silcare - Műköröm Webáruház kézápolói között minden igényhez találunk tökéletes megoldást. Ha már itt a tavasz, a virágillattal kényeztető, a legszárazabb kezeket is hidratálttá, selymessé varázsoló kézkrémek képzeletben elrepítenek egy virágos rétre, miközben a lehető legnagyobb hatékonysággal ápolják kezeid bőrét. 

Lágyító kézkrém, amely regenerálja a bőrt, krém az extrém bársonyos tapintásért, kézvédő a hámréteg kifejezett védelméért, hidratáló az elképesztő rugalmasságért, tápláló a legmagasabb szintű kényeztetésért. A Silcare - Műköröm Webáruház elképesztő termékei garanciát jelentenek arra nézve, hogy kiemelkedően hatásos, az adott problémáknak a megoldására kifejlesztett, magas színvonalat jelentő készítmény kerüljön a birtokunkba, ha ezek közül választunk. 

A krémeken túl is van élet

Ma már a kézkrémek egyáltalán nem jelentenek egyedüli lehetőséget. A kezek szépítésére megalkotott kézradírok segítenek megszabadulni az elhalt hámsejtektől, miközben gondosan puhítják és kiváló ápolást is nyújtanak a kezeink számára. Próbáld ki te is ezeket, és élvezd az eredményt!

Ne feledkezzünk meg a kezeink gondos ápolásáról, hiszen ápolt kezek nélkül ápolt, gyönyörű körmeink sem lehetnek!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását