2024. április 28. - Valéria

Egységben Magyarországért: Orbán hazudik és uszít, mint gazdája, Putyin! 

Orbán Viktor miniszterelnök ma reggeli – úgynevezett – rádióinterjúja túlment minden határon. A miniszterelnök közölte: a baloldal a háború oldalán áll.Elhangzott továbbá, hogy a baloldal azt mondta: kárpátaljai magyarok orosz barátok. A párt cáfol, a tények pedig őket igazolják.
2022. március 4. péntek 11:03 - HírExtra

Az ellenzék közleménye:
 
"A jelenlegi helyzetben valóban „stratégiai nyugalomra” van szükség, ezért nyomatékosan felszólítjuk Orbán Viktort, hogy ne hazudjon, ne rágalmazzon, ne uszítson! Értjük, persze, hogy az aljasságot tekintve is igyekszik megfelelni gazdájának és példaképének, az esztelen háborút kirobbantó, ártatlanokat, köztük gyermekeket halomra gyilkoló Vlagyimir Putyinnak, de most inkább foglalkozzon a háború hatásainak mérséklésével, és tegye azt, amit a sokszínű ellenzék: segítse a menekülteket.

Ma sokadszorra bebizonyosodott: Orbán Viktor hintapolitikája jelenti a legnagyobb kockázatot Magyarország biztonságára, így ma hazánkban egyetlen ember van, akit bármilyen felelősség terhel a háborúért: az maga a kormányfő. Miközben az ukrán nép hősiesen küzd a túlerő ellen, miközben az agresszor Putyin egész Európát veszélybe sodorja atomerőművek támadásával, elfoglalásával, miközben tízezrek menekülnek a háborús pusztítás elől, Orbán Viktor újra és újra az orosz érdekek kiszolgálójaként nyilatkozik, a Magyarország biztonságát garantáló NATO és EU, továbbá az ellenzék ellen uszít. Ez így nem mehet tovább!

Az Egységben Magyarországért álláspontja világos: békét akarunk, aminek záloga Putyin megállítása, az európai védelmi szövetség megerősítése, valamint az, hogy Magyarországot kiszabadítsuk Putyin érdekszférájából."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását