2024. április 19. - Emma

Az őrült rohanás ellen is jók a számosfestő készletek

Mai, modern világunkban a legtöbben rohannak, sietnek, és úgy zárják a napot, hogy a napi kötelező feladatokon túl semmi másra nem jutott idő. A felnőtteknek is le kell néha ereszteni és megtapasztalni a kreativitás élményét, hiszen ezek a pillanatok sok mindenben a segítségünkre lehetnek.
2022. február 22. kedd 19:05 - HírExtra

A kreatív tevékenységek segítenek kicsit lecsillapodni

Ki ne érezte volna azt a nap végén, hogy egész nap rohant és estére semmi más nem maradt csak a fáradtság. Egy éjszakai alvás választ el bennünket egy örökös mókuskerékből, amiből néha jólesik kicsit kiszállni és lazítani. A kreatív tevékenységek, mint amilyen a számos kifestő, ezt is hivatott segíteni. Megállni egy pillanatra, magunkra figyelni és a belső harmóniát megteremteni, hogy reggel ismét kipihenten induljunk dolgozni. A https://szamosfesto.hu oldalon minden fontos eszközt be tudunk ehhez a kreatív tevékenységhez szerezni. 

A számok alapján történő festés senkinek nem okozhat gondot, hiszen csak a számokkal kijelölt felületeket kell kiszíneznünk, hogy aztán egy olyan kép táruljon a szemünk elé, ami pozitívan hat a lelkünkre és az elménkre egyaránt. 

A ma embere sokat szorong és stresszel, hiszen meg kell felelni a munkában és sokan törekszenek a tökéletességre. A maximalizmusra való törekvés azonban egy idő után kiégéshez is vezethet, nem beszélve a folyamatos stresszről és a szorongásról. A számos kifestők azonban segítenek ellazulni és már 45 percnyi színezés is jelentősen csökkenti a stressz szintet. 

Az esti programok, otthoni tevékenységek sora végtelen. Többnyire bekapcsoljuk a tévét, kiválasztunk valami jó filmet, de az internet böngészése is gyakran szerepel a repertoárban. A kreatív tevékenységek beillesztése az esti programba egy remek közös tevékenység, közös családi program is lehet. A gyerekek és a felnőttek is élvezhetik minden egyes pillanatát. De akkor is foglalkozhatunk ezzel a tevékenységgel, ha lefektettük a gyerekeket, még nem vagyunk álmosak és szívesen végeznénk valamit, ami eltér kicsit a megszokottól. Félórányi színezés és az alvással sem lesznek problémáink. A lelkünk megnyugszik, a testünk ellazul és biztos, hogy nem stresszesen bújunk majd ágyba. 

A számos kifestőhöz nem szükséges művészeti képességekkel rendelkeznünk, mégis remek művészeti alkotások kerülhetnek ki a kezeink közül. Ez a fajta művészet bárki számára elérhető, legyen szó gyerekről, idősről, fiatalról, tehetséges és kevésbé tehetséges személyről. Az őrült rohanás egyik legjobb módja a színekkel történő játék, egy-egy zseniális alkotás megteremtése. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását