2024. április 25. - Márk

Hogyan segíti az étkezés helyettesítő shake a sikeres fogyókúrát?

Az étkezés helyettesítő shake remek megoldás arra, ha úgy szeretnénk gyorsan megszabadulni felesleges kilóinktól, hogy közben nem mondunk le a szervezetünk számára létfontosságú tápanyagok beviteléről sem. Nem jár együtt koplalással és egyik napi étkezést sem kell kihagynunk. Helyette gyorsan és egyszerűen vihetjük be a legfontosabb tápanyagokat és kerülhetünk egyre közelebb az elérni kívánt testsúlyhoz. Mit érdemes tudni ezekről a turmixokról?
2022. február 14. hétfő 16:41 - HírExtra

Gyors és egészséges fogyás az étkezés helyettesítő shake segítségével

Mai rohanó világunkban szinte már fogyókúrázni sem marad időnk. Napról napra bevásárolni a másnapi diétás menü hozzávalóit, salátát vagy más ételt készíteni, aztán pedig alkalmat találni arra, hogy mindezt el is fogyasszuk – egy hosszabb fogyókúrás étrendet követni és pontosan be is tartani koránt sem egyszerű feladat.

Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok diéta korlátozó jellegű, csökkentett kalóriabevitellel jár együtt. Ha azonban csökkentjük a bevitt kalóriákat, akkor kénytelenek leszünk hasznos és szükséges tápanyagokról is lemondani. Ezzel szemben egy minőségi étkezés helyettesítő shake tartalmazza a szervezetünk számára szükséges fehérjéket, rostokat, valamint alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat. 

Milyen további előnyei vannak az étkezés helyettesítő shake-nek?

Egy kitartó fogyókúra során sok esetben küzdeni kell az éhségérzettel is, amely egyenesen következik a diéta során csökkentett kalóriabevitelből. A jól megválasztott étkezés helyettesítő shake az alacsony kalóriatartalom ellenére is képes kellemesen eltelíteni minket ahhoz, hogy jóllakottan érezzük magunkat két étkezés között, ezzel együtt pedig még a fogyási folyamatot is felgyorsítja. 

Amellett, hogy tartalmazza a szükséges tápanyagokat is, csökkenti a vér koleszterinszintjét és a cukorbetegségek kialakulásának valószínűségét. Ezen felül még praktikus, könnyen és gyorsan elkészthető és elfogyasztható, így a hétköznapi rohanásban is könnyen tudunk időt szakítani egészségünk megőrzésére és testsúlyunk csökkentésére. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását